Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb okosság a Pannonnál

Kütyük

Újabb okosság a Pannonnál

Új készülék a Pannon kínálatában: BlackBerry Curve 8900 smartphone.

2009. július 21-től már a BlackBerry Curve 8900 smartphone is elérhető a Pannonnál. A készüléket képességei alkalmassá teszik mind üzleti, mind pedig magáncélú felhasználásra. A levelezést, kapcsolattartást, szervezést és természetesen a telefonálást is megkönnyítő készülék a Pannon BlackBerry szolgáltatásaival kiegészítve bárki számára megfelelő megoldást nyújthat.

A BlackBerry okostelefonja 2,4 colos képátlójú, 480×360 pixel felbontású kijelzője segítségével kiváló vizuális élményt nyújt, míg kezelését megkönnyíti a kézhez álló trackball és a teljes QWERTY billentyűzet. A 3,2 megapixeles kamerával, képstabilizátorral, valamint videofelvevővel és -lejátszóval ellátott készülék garantálja, hogy használójának multimédiás élmények terén se legyen oka panaszra.

˝A Pannon 2008 augusztusában vezette be a BlackBerry szolgáltatást és vette fel kínálatába a BlackBerry készülékeket. A siker azóta is töretlen: egyre többen veszik igénybe a push e-mail szolgáltatás és az egyéb készülék-tulajdonságok nyújtotta előnyöket. A BlackBerry 8900-val tovább bővítjük készülék-portfóliónkat, és immár nem csak üzleti ügyfelek, hanem lakossági előfizetők körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Pannon BlackBerry˝ – mondta el a bejelentés kapcsán Laczkó Tóth Gergő, a Pannon tervezési és elemzési igazgatója.

A BlackBerry Enterprise Solution szolgáltatást az ügyfélmenedzserrel rendelkező, keretszerződött céges Pannon ügyfelek vehetik igénybe, míg a BlackBerry Internet Solution segítségével bárki könnyen és egyszerűen érheti el elektronikus postafiókját.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés