Connect with us

technokrata

Újabb okosság a Pannonnál

Kütyük

Újabb okosság a Pannonnál

Új készülék a Pannon kínálatában: BlackBerry Curve 8900 smartphone.

2009. július 21-től már a BlackBerry Curve 8900 smartphone is elérhető a Pannonnál. A készüléket képességei alkalmassá teszik mind üzleti, mind pedig magáncélú felhasználásra. A levelezést, kapcsolattartást, szervezést és természetesen a telefonálást is megkönnyítő készülék a Pannon BlackBerry szolgáltatásaival kiegészítve bárki számára megfelelő megoldást nyújthat.

A BlackBerry okostelefonja 2,4 colos képátlójú, 480×360 pixel felbontású kijelzője segítségével kiváló vizuális élményt nyújt, míg kezelését megkönnyíti a kézhez álló trackball és a teljes QWERTY billentyűzet. A 3,2 megapixeles kamerával, képstabilizátorral, valamint videofelvevővel és -lejátszóval ellátott készülék garantálja, hogy használójának multimédiás élmények terén se legyen oka panaszra.

˝A Pannon 2008 augusztusában vezette be a BlackBerry szolgáltatást és vette fel kínálatába a BlackBerry készülékeket. A siker azóta is töretlen: egyre többen veszik igénybe a push e-mail szolgáltatás és az egyéb készülék-tulajdonságok nyújtotta előnyöket. A BlackBerry 8900-val tovább bővítjük készülék-portfóliónkat, és immár nem csak üzleti ügyfelek, hanem lakossági előfizetők körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Pannon BlackBerry˝ – mondta el a bejelentés kapcsán Laczkó Tóth Gergő, a Pannon tervezési és elemzési igazgatója.

A BlackBerry Enterprise Solution szolgáltatást az ügyfélmenedzserrel rendelkező, keretszerződött céges Pannon ügyfelek vehetik igénybe, míg a BlackBerry Internet Solution segítségével bárki könnyen és egyszerűen érheti el elektronikus postafiókját.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle