Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen mobil net a Campus Fesztiválon

Kütyük

Ingyen mobil net a Campus Fesztiválon

Divatos zenei irányzatok előadói és egyéb érdekességek a T-Mobile Teraszon.

Július 22. és 26. között a debreceni Nagyerdőben újra megrendezik a keleti régió egyik legnagyobb nyári zenei fesztiválját, a Campus Fesztivált, amelyre az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is közel harmincezer látogatót várnak. A T-Mobile támogatását élvező fesztiválon a zenei csemegék mellett nagy hangsúlyt kapnak egyéb művészeti ágak is, mint például a mozgókép, vagy az előadóművészet, utóbbinak elsősorban a fiatalokhoz közelebb álló, humorosabb válfaja.

A kínálatot tudományos előadások, valamint interaktív programok, mint például közönségtalálkozók, illetve közéleti és médiabeszélgetések is színesítik majd. A rendezvény több helyszínen különböző zenei irányzatokat képviselő – elsősorban magyar – előadók koncertjeivel szórakoztatja az érdeklődőket. A fellépők között lesz a Magashegyi Underground, a Kispál és a Borz, a Tankcsapda, a Neo, a Heaven Street Seven, a Brains, Péterfy Bory & The Love Band, de például a finn sztárcsapat, a The Rasmus is. A T-Mobile Teraszon többek között az E-Z Rollers-szel, a Shantel Bucovina Club Orkestarral, a 30Y-nal, a Žagarral és a The Mooggal találkozhatnak a zenerajongók.

Az igényesen kialakított infrastruktúrán és a díjmentesen látogatható Nagyerdei Strandfürdőn kívül a Campus Fesztivál vendégeinek kényelmét szolgálja a T-Mobile Lounge is. A mobilszolgáltató hangulatos pihenőhelyet alakít ki a környék egyik, víztoronyként funkcionáló építményében, ahol a fesztiválozók a reggeli óráktól kezdve szórakozhatnak, felfrissülhetnek, naprakész információkhoz juthatnak az ingyenesen használható mobilinternet segítségével, és feltölthetik lemerült mobiltelefonjukat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés