Connect with us

Új rekord: 256 GB-os pendrive közel negyedmillióért!

Kütyük

Új rekord: 256 GB-os pendrive közel negyedmillióért!

A Kingston bemutatta a világ első 256 GB tárkapacitású USB meghajtóját.

A Kingston bejelentette a világ első 256 GB-os USB meghajtóját, a DataTraveler 300-at. A Kingston DataTraveler 300 segítségével a felhasználók akár egy egész digitális világot a zsebükben hordozhatnak, több ezer képfájltól kezdve teljes dokumentum-adatbázisokig. A felhasználók mostantól egyetlen adathordozón, akár 51.000 képet, 54 DVD-nyi, vagy 365 CD-nyi anyagot tárolhatnak. További előnyt jelent a gyors átviteli sebesség és az adatok jelszavas védelme is.

A Kingston DataTraveler 300 különösen ideális azon netbook felhasználóknak, akik gépük kapacitását szeretnék bővíteni. Emellett az USB megoldást kínál a nagyméretű adatbázisokat használó üzleti ügyfelek, valamint a nagyfelbontású grafikai file-okat hordozó tervezők számára egyaránt.

˝A DataTraveler 300 segítségével a felhasználók óriási adatmennyiséget, akár 365 CD-nyi anyagot vihetnek magukkal, bárhová is mennek. Ez gyakorlatilag az év minden napjára egy teljes zenei albumot jelent, és egyben azt is jól példázza, hogy napjainkra hová fejlődött a flash-technológia˝ – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. ˝Az üzleti felhasználók és az ügyfelek a Password Traveler szoftver használatával biztonságban tudhatják adataikat, mivel rendszergazdai jogosultságok nélkül is kialakíthatnak jelszóval védett, személyes területet adataik biztonságos tárolására˝ – tette hozzá Kaszál Norbert.

A Kingston DataTraveler 300 kupak nélküli, behúzható kialakítású, így használaton kívül védelmet biztosít az USB-csatlakozónak, ráadásul a meghajtó használható a Windows ReadyBoost funkciójával is.

A Kingston DataTraveler 300 csak 256 GB-os méretben érhető el, és ötéves garancia, valamint napi 24 órás technikai támogatás jár mellé. A termék ajánlott végfelhasználói ára 226.465 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom