Connect with us

Sokszínű tapimobil – elérhető áron

Kütyük

Sokszínű tapimobil – elérhető áron

Immár négyféle színben kapható az LG KP500-as érintőkijelzős mobil.

Az LG hazánkban 2009 elején dobta piacra KP500 típusjelzésű érintőkijelzős mobilját, mely már négy különböző színben is elérhető hazánkban. A modell fekete és barna színválasztéka ezüsttel és fehérrel bővült, melyekből az utóbbit várhatóan a női felhasználók részesítik majd előnyben.

Az egyik legkedvezőbb árú teljes érintőképernyős telefonként ismert KP500 többek közt 3 megapixeles kamerával, MP3-lejátszóval, az elfordításhoz automatikusan igazodó kijelzővel, valamint virtuális QWERTY billentyűzettel, kézírásfelismeréssel és mozgásérzékelős játékokkal is fel van vértezve. A készülék emellett mindenki számára könnyen kezelhető, amit a fejlett, ugyanakkor egyszerű kezelőfelület, az érintőceruza és a 3 colos LCD tesz lehetővé.

A modell minden színváltozatban – fekete, barna, ezüst és fehér – kapható az LG Mobile márkaboltban (Mammut II.), ezen felül pedig a fekete és barna modellek a Vodafone-nál is elérhetők.

˝A funkcionalitás és a formatervezés mellett fontossá válik, hogy egy adott készüléket milyen színválasztékban kínálunk felhasználóinknak. Az LG KP500 amellett, hogy teljes érintőképernyős, rendelkezik a legtöbb multimédiás funkcióval, valamint kedvező ára révén a felhasználók széles rétegei számára elérhető. Azért kínáljuk már négy színben is az LG KP500-at, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá legjobban illő modellt˝ – mondta Kárpáti Zoltán, az LG Electronics Magyar Kft. magyarországi GSM értékesítési vezetője.

Az LG KP500 bruttó ajánlott fogyasztói ára 49.990 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom