Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sokszínű tapimobil – elérhető áron

Kütyük

Sokszínű tapimobil – elérhető áron

Immár négyféle színben kapható az LG KP500-as érintőkijelzős mobil.

Az LG hazánkban 2009 elején dobta piacra KP500 típusjelzésű érintőkijelzős mobilját, mely már négy különböző színben is elérhető hazánkban. A modell fekete és barna színválasztéka ezüsttel és fehérrel bővült, melyekből az utóbbit várhatóan a női felhasználók részesítik majd előnyben.

Az egyik legkedvezőbb árú teljes érintőképernyős telefonként ismert KP500 többek közt 3 megapixeles kamerával, MP3-lejátszóval, az elfordításhoz automatikusan igazodó kijelzővel, valamint virtuális QWERTY billentyűzettel, kézírásfelismeréssel és mozgásérzékelős játékokkal is fel van vértezve. A készülék emellett mindenki számára könnyen kezelhető, amit a fejlett, ugyanakkor egyszerű kezelőfelület, az érintőceruza és a 3 colos LCD tesz lehetővé.

A modell minden színváltozatban – fekete, barna, ezüst és fehér – kapható az LG Mobile márkaboltban (Mammut II.), ezen felül pedig a fekete és barna modellek a Vodafone-nál is elérhetők.

˝A funkcionalitás és a formatervezés mellett fontossá válik, hogy egy adott készüléket milyen színválasztékban kínálunk felhasználóinknak. Az LG KP500 amellett, hogy teljes érintőképernyős, rendelkezik a legtöbb multimédiás funkcióval, valamint kedvező ára révén a felhasználók széles rétegei számára elérhető. Azért kínáljuk már négy színben is az LG KP500-at, hogy mindenki megtalálhassa a hozzá legjobban illő modellt˝ – mondta Kárpáti Zoltán, az LG Electronics Magyar Kft. magyarországi GSM értékesítési vezetője.

Az LG KP500 bruttó ajánlott fogyasztói ára 49.990 forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés