Connect with us

Samsung Jet: viszik mint a cukrot

Kütyük

Samsung Jet: viszik mint a cukrot

A Samsung Jet berobban a világ telekommunikációs piacára.

A Samsung Jet július végére már a világ több mint 70 országában lesz megvásárolható. A Samsung Electronics bejelentette, hogy a Samsung Jet eladási csatornái gyorsan bővülnek a világpiacon. A Samsung Jet nagyszabású globális bemutató rendezvényeit 2009. június 15-én rendezték meg Londonban, Dubaiban és Szingapúrban. A bemutató óta a készüléket egyre több piacon vezetik be; július végére már több mint 70 országban lehet majd megvásárolni. A Samsung Jet-re már eddig is rekordszámú, több mint 2 millió előjegyzés érkezett.

A Samsung Jet gyártása a dél-koreai Gumiban zajlik, ahol jelenleg a gyár teljes kapacitásával a Samsung Jet gyártására koncentrálnak, hogy eleget tehessenek az egyre növekvő piaci igényeknek.

˝Nagyon örülök, hogy a Samsung Jet rendkívül nagy népszerűségnek örvend, és ilyen gyorsan ekkora piaci igény mutatkozik rá. A mobilszolgáltatók, a nagykereskedők, és a felhasználók érdeklődésének és előjegyzéseinek köszönhetően a Samsung Jet újabb mérföldkő a Samsung mobiltelefonok életében˝ – mondta JK Shin, a Samsung Electronics alelnöke, a Telecom Üzletág vezetője.

A Samsung Jet Magyarországon augusztusban kerül forgalomba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom