Connect with us

GPS navigációs új mobil az LG-től

Kütyük

GPS navigációs új mobil az LG-től

Az LG megkezdte legújabb, navigációval felszerelt mobiltelefonjának forgalmazását.

A GT500-as telefon többek közt navigációs eszköznek is ideális, ugyanis az LG beépített GPS-vevővel és szoftverrel szerelte fel a készüléket. A telepített, 30 napos ingyenes próbaverziójú Wisepilot for LG navigációs megoldás manőverenkénti utasításokkal és hangnavigációval juttatja célba a felhasználót a rendelkezésre álló 2D, illetve 3D térképek alapján. A rendszer ˝On-board˝ navigáció alapú, melynek használatához csak minimális adatforgalom szükséges. A próbahónap lejártát követően igény szerint a teljes körű előfizetés is megvásárolható.

A GT500 azonban nemcsak navigál, hanem gyors internetkapcsolatot is biztosít, WiFi és HSDPA (3,6 Mbps) technológiával. A készülék 5 megapixeles kamerájával készített képek így akár azonnal feltölthetők az internetes oldalakra, vagy megtekinthetők a GT500 3 colos, rezisztív, teljes érintőképernyős kijelzőjén, sőt akár szerkeszthetők is. Az integrált memória microSD kártyákkal maximum 8 GB-ig bővíthető.

A GPS technológia nemcsak a tájékozódásban segít, hanem a ˝Futótárs˝ program alapjaként sportolás közben is a felhasználók szolgálatába áll. A GT500 jóvoltából akár futás közben is hallgathatjuk az FM-rádiót, vagy a beépített MP3-lejátszónak köszönhetően saját számainkat.

Az energiatakarékosság jegyében a telefont úgy alkották meg, hogy akkumulátorának egyszeri feltöltésével minél tovább használható legyen. A GT500 fényerőszabályzó technológiája a környezeti viszonyokhoz igazodva automatikusan változtatja a képernyő megjelenítési üzemmódját. Így napsütésben erősebben, sötétben halványabban világít a kijelző.

A Renoir és a KP500 mobiltelefonoknál már megismert teljes érintőképernyős kezelőfelülettel működő GT500 már kapható a hazai T-Mobile üzletekben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom