Connect with us

Hirdetés

technokrata

GPS navigációs új mobil az LG-től

Kütyük

GPS navigációs új mobil az LG-től

Az LG megkezdte legújabb, navigációval felszerelt mobiltelefonjának forgalmazását.

A GT500-as telefon többek közt navigációs eszköznek is ideális, ugyanis az LG beépített GPS-vevővel és szoftverrel szerelte fel a készüléket. A telepített, 30 napos ingyenes próbaverziójú Wisepilot for LG navigációs megoldás manőverenkénti utasításokkal és hangnavigációval juttatja célba a felhasználót a rendelkezésre álló 2D, illetve 3D térképek alapján. A rendszer ˝On-board˝ navigáció alapú, melynek használatához csak minimális adatforgalom szükséges. A próbahónap lejártát követően igény szerint a teljes körű előfizetés is megvásárolható.

A GT500 azonban nemcsak navigál, hanem gyors internetkapcsolatot is biztosít, WiFi és HSDPA (3,6 Mbps) technológiával. A készülék 5 megapixeles kamerájával készített képek így akár azonnal feltölthetők az internetes oldalakra, vagy megtekinthetők a GT500 3 colos, rezisztív, teljes érintőképernyős kijelzőjén, sőt akár szerkeszthetők is. Az integrált memória microSD kártyákkal maximum 8 GB-ig bővíthető.

A GPS technológia nemcsak a tájékozódásban segít, hanem a ˝Futótárs˝ program alapjaként sportolás közben is a felhasználók szolgálatába áll. A GT500 jóvoltából akár futás közben is hallgathatjuk az FM-rádiót, vagy a beépített MP3-lejátszónak köszönhetően saját számainkat.

Az energiatakarékosság jegyében a telefont úgy alkották meg, hogy akkumulátorának egyszeri feltöltésével minél tovább használható legyen. A GT500 fényerőszabályzó technológiája a környezeti viszonyokhoz igazodva automatikusan változtatja a képernyő megjelenítési üzemmódját. Így napsütésben erősebben, sötétben halványabban világít a kijelző.

A Renoir és a KP500 mobiltelefonoknál már megismert teljes érintőképernyős kezelőfelülettel működő GT500 már kapható a hazai T-Mobile üzletekben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés