Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mini mobil net csomag a Pannontól

Kütyük

Mini mobil net csomag a Pannontól

20 MB-os új mobil net tarifát vezetett be a Pannon.

A mobiltelefon kijelzőjén történő internetezés ma már nem újdonság: praktikus módja ez a legfrissebb hírek, események nyomon követésének, moziműsor, menetrend böngészésének, a közösségi oldalak elérésének, de akár e-mailezhetünk is a mobiltelefonunk segítségével. Köszönhetően a nagy adatátviteli sebességet biztosító 3G/HSDPA- kapcsolatra képes telefonok egyre növekvő számának, valamint az egyre jobb területi lefedettségnek, egyre többen interneteznek telefonjukon.

A Pannon legújabb, Mobil Internet 20 MB szolgáltatásának havidíja mindössze 480 forint. Ráadásul a szolgáltatás 2009. július 1. és szeptember 30. közötti első megrendelés esetén akciósan kipróbálható: aki ezen időszak alatt rendeli meg, az első hónapban 0 forint lesz a havidíja, ráadásul még hűségnyilatkozatot sem kell ezért aláírni. A csomagban foglalt adatmennyiség elegendő lehet- rendszeres e-mailezésre (csatolmányok nélkül), vagy weboldalak böngészésére (Opera Mini böngésző használata ajánlott).

˝A mobiltelefonon internetezve gyorsabban telik az idő a metrón, vagy a bolti pénztárnál, és így tovább. Emellett az állandó e-mail-elérés segítségével hatékonyabb lehet a munka és könnyebb a barátokkal való kapcsolattartás is. A Pannon megítélése szerint a mobiltelefonok kijelzője – a megfelelő adatcsomaggal – kiváló lehetőség az ügyfeleink számára arra, hogy online maradhassanak˝ – mondta el Niklas Lind, a Pannon internetért felelős megbízott igazgatója.

A csomagban foglalt adatforgalmi keret elhasználása után fizetendő forgalmi díj 32 forint/MB. A promóciós időszak lejáratakor a szolgáltatás automatikusan fentmarad, és azért bruttó 480 forintos havidíjat számláz a Pannon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés