Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes feltöltődés és másolásvédelem-mentes zenék

Kütyük

Ingyenes feltöltődés és másolásvédelem-mentes zenék

Korlátlan zenei élmény már élőben is a Vodafone EFOTT színpadon.

Idén ismét megrendezik a legnagyobb múltra visszatekintő nyári diákeseményt, az EFOTT-ot, melynek története egészen 1976-ig nyúlik vissza. A minden évben más helyszínről jelentkező fesztiválnak ezúttal Baja városa ad otthont 2009. július 15-19. között, ahol a Vodafone idén már saját színpaddal és szórakoztató programok széles választékával várja a fesztiválozókat.

A Vodafone az EFOTT kiemelt kommunikációs partnereként idén nem csak a magyar könnyűzenei élet meghatározó képviselőit hozza el a fesztiválra, de a zenei ínyenceknek is tartogat meglepetést. A Vodafone színpadon 28 koncert közül csak néhányat kiemelve fellép a Junkies, a Kiscsillag, a Pokolgép és az Auróra, illetve olyan különleges előadók, mint a Deák Bill Blues Band, a Pál Utcai Fiúk és Jamie Winchester.

Abban, hogy a felejthetetlen élmény sokáig megmaradjon, a Vodafone Zenetár hatalmas választéka nyújt segítséget, hiszen a több ezer előadó mellett az EFOTT-on fellépő zenekarok dalai is megtalálhatók, melyek ráadásul korlátlanul letölthetők másolásvédelem-mentes, szabadon másolható formátumban. Mindemellett a Zenetár előfizetői 10 darab díjmentes másolásvédelem-mentes zenét kapnak az EFOTT-on fellépő együttesek számai közül.

A Vodafone Lounge számos más programmal és ingyenes szolgáltatásokkal várja a látogatókat. Az Akkutöltőn mindenki díjmentesen feltöltheti lemerült telefonját, és amíg a telefon töltődik, a Pihenő Szigeteken nyugágyban lazítva, frissítőt kortyolva lehet készülni a következő szédületes koncertre. Akinek a koncert nem volna elég, annak a Lounge-on VJ biztosítja a hajnalig tartó fergeteges hangulatot. A fesztivál ideje alatt sem kell lemondani a világhálóról. A Vodafone Internet Teraszon található 20 számítógépen könnyen és gyorsan meg lehet nézni a legfrissebb híreket, el lehet olvasni a leveleket vagy akár fel lehet tölteni az utolsó koncerten készült képeket.

Az EFOTT és a Vodafone programjairól további információ az EFOTT honlapján, vagy a napközben hívható EFOTT információs telefonszámon érhető el: 70/700-8080.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés