Connect with us

Ingyenes feltöltődés és másolásvédelem-mentes zenék

Kütyük

Ingyenes feltöltődés és másolásvédelem-mentes zenék

Korlátlan zenei élmény már élőben is a Vodafone EFOTT színpadon.

Idén ismét megrendezik a legnagyobb múltra visszatekintő nyári diákeseményt, az EFOTT-ot, melynek története egészen 1976-ig nyúlik vissza. A minden évben más helyszínről jelentkező fesztiválnak ezúttal Baja városa ad otthont 2009. július 15-19. között, ahol a Vodafone idén már saját színpaddal és szórakoztató programok széles választékával várja a fesztiválozókat.

A Vodafone az EFOTT kiemelt kommunikációs partnereként idén nem csak a magyar könnyűzenei élet meghatározó képviselőit hozza el a fesztiválra, de a zenei ínyenceknek is tartogat meglepetést. A Vodafone színpadon 28 koncert közül csak néhányat kiemelve fellép a Junkies, a Kiscsillag, a Pokolgép és az Auróra, illetve olyan különleges előadók, mint a Deák Bill Blues Band, a Pál Utcai Fiúk és Jamie Winchester.

Abban, hogy a felejthetetlen élmény sokáig megmaradjon, a Vodafone Zenetár hatalmas választéka nyújt segítséget, hiszen a több ezer előadó mellett az EFOTT-on fellépő zenekarok dalai is megtalálhatók, melyek ráadásul korlátlanul letölthetők másolásvédelem-mentes, szabadon másolható formátumban. Mindemellett a Zenetár előfizetői 10 darab díjmentes másolásvédelem-mentes zenét kapnak az EFOTT-on fellépő együttesek számai közül.

A Vodafone Lounge számos más programmal és ingyenes szolgáltatásokkal várja a látogatókat. Az Akkutöltőn mindenki díjmentesen feltöltheti lemerült telefonját, és amíg a telefon töltődik, a Pihenő Szigeteken nyugágyban lazítva, frissítőt kortyolva lehet készülni a következő szédületes koncertre. Akinek a koncert nem volna elég, annak a Lounge-on VJ biztosítja a hajnalig tartó fergeteges hangulatot. A fesztivál ideje alatt sem kell lemondani a világhálóról. A Vodafone Internet Teraszon található 20 számítógépen könnyen és gyorsan meg lehet nézni a legfrissebb híreket, el lehet olvasni a leveleket vagy akár fel lehet tölteni az utolsó koncerten készült képeket.

Az EFOTT és a Vodafone programjairól további információ az EFOTT honlapján, vagy a napközben hívható EFOTT információs telefonszámon érhető el: 70/700-8080.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom