Connect with us

Strapabíró GPS navigáció a BMW-től

Kütyük

Strapabíró GPS navigáció a BMW-től

Bemutatkozott az új BMW Motorrad Navigator IV – a navigációs rendszer augusztustól vásárolható majd meg.

Bemutatkozott a BMW motoros navigációs rendszerek következő generációja. A 16:9 képarányú érintőképernyős készülék a BMW Motorrad Navigator IV elnevezést kapta, és elődjéhez képest nagyobb kijelzőt és továbbfejlesztett GPS vevőt kapott, aminek segítségével gyorsabb és pontosabb információ-feldolgozásra képes.


A GPS-t főként a motorosok igényeinek megfelelően tervezték, ezáltal vízálló, és rendkívül strapabíró házat kapott, valamint nagyméretű érintőgombjainak segítségével könnyedén használható akár motoros kesztyűben is. A 4,3 colos LCD-vel szerelt BMW Motorrad Navigator IV olyan felhasználóbarát funkciókkal rendelkezik, mint a sávasszisztens, a csomópont-nézet vagy a 3D épületábrázolások. Az utazási információk számára – mint például a megérkezés ideje, hátralévő utazási idő, átlagsebesség, útvonal iránya vagy az aktuális tengerszint feletti magasság – két, testre szabható adatmező áll rendelkezésre, így egyszerre több információ is megjeleníthető.

A rendszer Bluetooth-on (A2DP) keresztül képes kommunikálni az erre alkalmas bukósisakokkal, vagy autós használat esetén a kihangosítóval, és akár az utcák neveit is kimondja, így a vezetőnek le sem kell vennie szemét az útról. A BMW Motorrad Navigator IV a legtöbb Bluetooth-képes mobiltelefont támogatja, így lehetőség van a GPS képernyőjén keresztül hívásokat fogadni és indítani. A készülék teljes értékű zenelejátszóként is használható, beépített 4 GB-os memóriájának és MP3 támogatásának köszönhetően.


A BMW Motorrad Navigator IV könnyen telepíthető, felhasználóbarát kezelése és tartóssága remek segítőtárssá teszi motoron, autóban, kerékpáros-, vagy akár gyalogtúrán is. A vízálló készülék gyárilag 40 európai ország térképét tartalmazza, és több mint másfél millió érdekes látnivaló helyét jelöli. Az egység támogatja a MapSource útvonaltervező szoftvert, melynek segítségével otthoni számítógépünkön is megtervezhetjük túránk útvonalát, és később akár a Google Earth-ön is megnézhetjük, merre jártunk.

A Garmin által kifejlesztett BMW Motorrad Navigator IV 2009 augusztusától lesz kapható a hivatalos BMW márkakereskedésekben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom