Connect with us

technokrata

Aranyérmet kapott az LG Arena

Kütyük

Aranyérmet kapott az LG Arena

iF kommunikációs formatervezési díjat nyert az LG Arena – az elismerést a 3D-s S-Class kezelőfelület innovatív felhasználói megoldásaiért érdemelte ki a telefon.

Az LG Arena 3D-s S-Class kezelőfelületéért kapta meg az iF 2009-es kommunikációs formatervezési díj aranyérmét a felhasználói felületek kategóriában, melyet a grafikus felhasználói felületetek között ítéltek oda a legjobbnak.

Az iF kommunikációs formatervezési díjat (iF Design Communication Award) a szervezet olyan innovatív termékeknek ítéli oda, melyek újszerűen ötvözik a funkcionalitást, a kényelemet és az esztétikumot. Az iF arany díjjal pedig az egyes kategóriák valamilyen iF formatervezési díjat már elnyert legjobb termékeit ismerik el.

Ebben az évben a harminc iF arany díjjal jutalmazott terméket 1.368 jelöltből választották ki. Az iF kommunikációs formatervezési díjának legújabb, felhasználói felületek kategóriájában az LG Arena kapott elsőként aranyat. ˝Az elismerés igazolja, hogy az LG formatervezési szakértelme és innovációja nemcsak a formatervezés, hanem a felhasználói felületek terén is kiemelkedő. Az LG továbbra is olyan termékekkel jelentkezik majd, amelyek egyre kifinomultabbá és élvezetesebbé teszik a felhasználói élményt˝ – nyilatkozta Kárpáti Zoltán az LG Electronics Magyar Kft. magyarországi GSM értékesítési vezetője.

Az LG Arenából az európai piaci megjelenést követő három hónap alatt mintegy 500 ezret adtak el. Ez a fokozott érdeklődés nagyrészt az LG 3D-s S-Class kezelőfelületének köszönhető, mely nagyban leegyszerűsíti a menü kezelését, és könnyen elérhetővé teszi a multimédiás funkciókat.

Az LG 3D-s S-Class kezelőfelülettel látta el további csúcskategóriás készülékeit, többek között a Viewty Smart (GC900) és az LG GD900 Crystal mobilokat is. Ezeket a telefonokat a különböző felhasználói igények kielégítésére tervezték olyan felülettel, amely abban segíti a felhasználókat, hogy a legtöbbet hozhassák ki készülékükből.

A Viewty Smart S-Class felülete olyan módosításokat tartalmaz, amelyek egyszerűbbé teszik a kamera használatát a telefonon. Ilyen funkció többek között a multi-touch nagyítási és kicsinyítési parancs, az állóképek, illetve a videomód kiválasztását vezérlő funkció, valamint az automatikus képfelismerő funkció, melynek segítségével a Viewty Smart a fénykép tárgyáról, hátteréről, illetve a fényviszonyokról kapott adatokat automatikusan feldolgozza, hogy minden körülmények között tökéletes kép készüljön.

A világ első átlátszó billentyűzetes készüléke, az LG GD900 Crystalt az S-Class olyan verziójával látták el, melynek révén az nemcsak a teljes érintőképernyőn, hanem az átlátszó Crystal érintőbillentyűzeten keresztül is vezérelhető.

Az LG annak érdekében, hogy a nagyközönség megtapasztalhassa az S-Class széles körű előnyeit, világszintű marketingkampányt indított. Ennek keretében a felhasználók számítógépen próbálhatják ki az S-Class újdonságait. Az érdeklődők egy LG microsite-ról tölthetnek le egy asztali widget kisalkalmazást, valamint egy 3D-s képernyővédőt, emellett kipróbálhatnak 3D-s játékokat is. Az LG alkalmazás bemutatja a felhasználói felület funkcióit és működését, ugyanazt az élményt kínálva, mint egy S-Class felülettel rendelkező telefon. Az oldalról letölthető képernyővédő az S-Class kockaalapú témájára épül, és többféle animálható órával testreszabható, így például mozgó és forgó 3D-s kockákkal. Az érdeklődő résztvevők között számtalan díj is gazdára talál majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle