Connect with us

technokrata

Pannon Internet Éjjel-Nappal

Kütyük

Pannon Internet Éjjel-Nappal

Normál használat esetén korlátlan adatforgalom.

2009. július 1. és július 31. között továbbra is éjjel-nappal internetezhetnek a mobilinternet szerelmesei a Pannon Internet segítségével. A folytatódó akcióban így a leendő előfizetők előtt is nyitva áll a lehetőség, hogy a nyári szabadság alatt is online maradhassanak.

A fix havidíjért, egy-vagy kétéves hűségnyilatkozat vállalásával a belföldön garantáltan túlköltés nélküli megoldást nyújtó mobilinternet havidíja július 1-jétől 6240 Ft, azonban a kétéves hűségnyilatkozatot aláíró ügyfelek amellett, hogy hat hónapig 50%-os kedvezménnyel kaphatják meg a normál használat esetén korlátlan adatforgalmat biztosító szolgáltatást, 0 Ft-ért juthatnak modemhez vagy más adatátviteli eszközhöz is. Az akcióról bővebb információ itt érhető el.

A Pannon Mobil Internet Magyarország legtöbb településen elérhető mobilszélessávú internet kapcsolata. Már 371 településen rendelkezésre áll a leggyorsabb mobil adatátvitelt biztosító 3G/HSDPA szolgáltatás, és a Pannon mobilszélessáv-lefedettsége folyamatosan bővül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom