Connect with us

Hirdetés

technokrata

Búcsú Michael Jacksontól

Kütyük

Búcsú Michael Jacksontól

Interneten is búcsút vehetünk a pop királyától.

A Jackson család Los Angeles-ben tartja a váratlanul elhunyt énekes búcsúztatóját, a Staples Center nevű sportcsarnokban. A nyilvánosság beengedésével zajlik majd az esemény, melyre 8750 pár jegyet sorsoltak ki az érdeklődők között. Azért kellett a szerencsére bízni a résztvevők névsorát, mert az érdeklődés természetesen hatalmas: közel 1,6 millióan regisztráltak a sorsolásra. Aki nem tud, vagy akar ott lenni az eseményen, de elbúcsúzna a moonwalkertől, az is megteheti ezt: a Jackson család ingyenes közvetítést biztosít a televíziós csatornáknak.

Nem csak a tévéállomások révén lehet majd figyelemmel követni többek között Stevie Wonder, Mariah Carey, Lionel Ritchie és Smokey Robinson búcsúztatóját, hanem az Interneten keresztül is. A helyi idő szerint délelőtt 10-kor kezdődő rendezvény (ami itthon este 7-re esik) többek között az alábbi amerikai webhelyeken lesz streamelve: a CBS által birtokolt CBSNews.com-on és TV.com-on, a CNN website-ján (többek között Larry King kommentárjával), az ABCNews.com-on, és beszáll a Fox News is a közvetítők sorába.

Megmozdultak a közösségi és videomegosztó site-ok is. Például a Hulu a Fox News révén szolgálja majd ki az érdeklődőket, a Myspace tagok pedig a Staples Centert is birtokló és a meghiúsult Jackson koncertsorozatot megszervező AEG szórakoztatóipari cég révén követhetik az eseményeket. De a Facebook felhasználóknak sem kell kimaradniuk a búcsúztatóból: ők a CNN révén „lehetnek ott” virtuálisan a pop királyának rendezett ünnepségen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés