Connect with us

technokrata

Búcsú Michael Jacksontól

Kütyük

Búcsú Michael Jacksontól

Interneten is búcsút vehetünk a pop királyától.

A Jackson család Los Angeles-ben tartja a váratlanul elhunyt énekes búcsúztatóját, a Staples Center nevű sportcsarnokban. A nyilvánosság beengedésével zajlik majd az esemény, melyre 8750 pár jegyet sorsoltak ki az érdeklődők között. Azért kellett a szerencsére bízni a résztvevők névsorát, mert az érdeklődés természetesen hatalmas: közel 1,6 millióan regisztráltak a sorsolásra. Aki nem tud, vagy akar ott lenni az eseményen, de elbúcsúzna a moonwalkertől, az is megteheti ezt: a Jackson család ingyenes közvetítést biztosít a televíziós csatornáknak.

Nem csak a tévéállomások révén lehet majd figyelemmel követni többek között Stevie Wonder, Mariah Carey, Lionel Ritchie és Smokey Robinson búcsúztatóját, hanem az Interneten keresztül is. A helyi idő szerint délelőtt 10-kor kezdődő rendezvény (ami itthon este 7-re esik) többek között az alábbi amerikai webhelyeken lesz streamelve: a CBS által birtokolt CBSNews.com-on és TV.com-on, a CNN website-ján (többek között Larry King kommentárjával), az ABCNews.com-on, és beszáll a Fox News is a közvetítők sorába.

Megmozdultak a közösségi és videomegosztó site-ok is. Például a Hulu a Fox News révén szolgálja majd ki az érdeklődőket, a Myspace tagok pedig a Staples Centert is birtokló és a meghiúsult Jackson koncertsorozatot megszervező AEG szórakoztatóipari cég révén követhetik az eseményeket. De a Facebook felhasználóknak sem kell kimaradniuk a búcsúztatóból: ők a CNN révén „lehetnek ott” virtuálisan a pop királyának rendezett ünnepségen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle