Connect with us

GPS navigációt nyerhetünk a Mio utazási blogban

Kütyük

GPS navigációt nyerhetünk a Mio utazási blogban

Fókuszban a felfedezés öröme.

A Mio elindította második blogját, mely az utazók és kirándulók valódi utazási élményeit mutatja be. A márka szlogenjének hangsúlyozására (Fedezz fel többet! – Explore More!) a Mio új blogja olyan történeteket mutat be, melyek izgalmas történelmi, vagy helyi érdekességeket fednek fel a különböző országokról és városokról. Sőt, az utazási élmények megosztásával most új Mio GPS-t is nyerhet bárki a http://www.miobuzz.tv/travel oldalon.

Justine Liu, a Mio globális marketingkommunikációs igazgatója elmondta: ˝A felfedezés, az ˝explore more˝ lényege nemcsak az utazás, vagy az átutazás. Az emberek manapság többre értékelik, ha felfedezhetik az úticéljuk hátterét, kultúráját vagy a helyi gondolkodásmódot. A Mio utazási blogja arra bátorítja az olvasókat, hogy ismerjék meg ezeket a helyeket, és abban is segít nekik, hogy a helyi életérzéssel azonosulni tudjanak˝.

A Mio Travel Blogot a Mio lelkes és kalandvágyó munkatársai töltik fel egyedi élményeikkel, melyet így elsősorban a hasonló, utazást kedvelő olvasóknak szánnak. A nyári utazási szezon kezdetén a Mio arra buzdítja a felhasználókat, hogy ők is osszák meg élményeiket és nyerjenek új GPS-eszközöket. Miután történetük megjelenik, a beküldő automatikusan részt vesz a havi sorsoláson, melynek díja a Mio terméke.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom