Connect with us

Vodafone tarifák – régi ÁFA-val

Kütyük

Vodafone tarifák – régi ÁFA-val

A Vodafone számos olyan csomagot kínál ügyfeleinek, melyek belföldi alapdíjai változatlanok maradnak az ÁFA-kulcs emelkedés ellenére is.

2009. július 1-jétől az ÁFA 25%-ra emelkedett, mely akkora terhet ró minden vállalatra, beleértve a Vodafone-t is, melyet tarifáinak és szolgáltatásainak díjmódosításai nélkül nem tud kezelni. Különösen kritikus az ÁFA-emelés ténye a jelenlegi gazdasági környezetben. A Vodafone azonban nem hárítja át az emelés terheit automatikusan; így az elmúlt egy évben bevezetett tarifák többségének árán nem változtat.

A novemberben bevezetett VitaMax és a hat új Vodafone Plus tarifa belföldi alapdíjai, illetve a korlátlan mobilinternet csomagok árai (a Vodafone Basic, a Vodafone Medium és a Vodafone Extra) nem változnak július 1-jét követően sem.

A kedvezmény kizárólag a feltüntetett csomagok belföldi alapdíjaira (normál hívások és SMS-ek, illetve havidíjak) vonatkoznak, így kivételt képeznek például a roaming, a nemzetközi hívások, az emelt díjú hívások díjai.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom