Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországra jön a vadiúj iPhone 3GS

Kütyük

Magyarországra jön a vadiúj iPhone 3GS

Júliusban iPhone 3GS Magyarországon kizárólag a T-Mobile-nál.

Júliusban a kizárólagos hazai forgalmazó T-Mobile üzleteiben és viszonteladóinál is megvásárolható lesz az új iPhone 3GS mobiltelefon. ˝Nagyon örülünk, hogy tavaly augusztus óta forgalmazhatjuk az iPhone 3G készülékét, hiszen ez volt az első olyan mobiltelefon, amely a felhasználói élményt és a képernyő kínálta lehetőségeket ennyire tökéletesen ötvözte˝ – hangsúlyozta a bejelentés kapcsán Winkler János, a T-Mobile vezetője.

˝Az Apple olyan újszerű mobileszközt alkotott, amely alaposan felforgatta a mobiltelefonok piacát, és kijelölte a következő évek legfontosabb irányait. Mi magunk is azt tapasztaltuk, hogy előfizetőink, az iPhone 3G-t vásárlók egészen különleges módon ragaszkodnak készülékükhöz, és ami még fontosabb, szórakozásra és munkára is maximálisan kihasználják annak képességeit. Annyian – 97%-nyian – használják az iPhone-t internetezésre, mint amennyien SMS-t küldenek vele! Külön öröm számunkra, hogy az új OS 3.0 szoftver révén a meglévő készülékek is számos új funkcióval bővültek, sok új lehetőséggel ajándékozva meg a több tízezer, jelenleg is iPhone 3G-t használó előfizetőnket˝ – mondta el Winkler János.

A T-Mobile első embere megerősítette, hogy a németországi, hollandiai és ausztriai bevezetést követően kizárólagos hazai forgalmazóként a T-Mobile júliusban Magyarországon is árusítani fogja az Apple új iPhone 3GS készülékét. A bevezetés részleteiről és az árakról a T-Mobile a későbbiekben ad tájékoztatást.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés