Connect with us

technokrata

Kiterjesztett Kapcsolat Program

Kütyük

Kiterjesztett Kapcsolat Program

Mostantól a T-Home-osok és T-Mobile-osok számára egyaránt számos kedvezményt és közös pontgyűjtést is kínál a Kapcsolat Program.

2009. július 1-jével elindul a T-Home és a T-Mobile közös hűségprogramja, a Kapcsolat program, mely az országban egyedülállóan vezetékes és mobilszolgáltatások utáni közös pontgyűjtést és Prémium kedvezményeket kínál.

A T-Home és a T-Mobile az országban egyedülállóan TV-t, internetet és telefonálást biztosít otthon és bárhol. A Magyar Telekom, hazánk legnagyobb távközlési szolgáltatója, lakossági márkái keretében széleskörű szolgáltatásválasztékkal és közös ajánlatokkal biztosítja a minden igénynek megfelelő kiszolgálást. Emellett július 1-jétől az országban egyedülállóan a Kapcsolat Program révén a T-Home és T-Mobile előfizetői vezetékes és mobilszolgáltatásaik után már együttesen is gyűjthetnek pontokat és vehetnek igénybe kedvezményeket.

A Kapcsolat Program legfontosabb újdonsága ugyanis, hogy a T-Home és T-Mobile előfizetéssel egyaránt rendelkező és a programban arra regisztráló előfizetők vezetékes és mobilszolgáltatásaik után összevontan gyűjthetik pontjaikat, és azokat mobil és vezetékes készülékekre, internetes és mobiltartalmakra, valamint vásárlási kedvezményt biztosító pontkuponra válthatják be.

Amennyiben az előfizető T-Home-osként vagy T-Mobile-osként elérte az arany- vagy platina szintet, igényelheti a Prémium kártyát, amellyel elérhetővé válnak számára a T-Home és a T-Mobile által kínált közös Kapcsolat Prémium kedvezmények. Így például a T-Mobile társkártya T-Home ügyfeleknek és a kedvezményes tv-előfizetés T-Mobile-osoknak.

A lakossági T-Home vagy T-Mobile szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek havonta jóváírásra kerülő Kapcsolat Pontjaikat regisztráció nélkül T-Home-osként T-Home termékekre, T-Mobile-osok T-Mobile szolgáltatásokra és termékekre válthatják be.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle