Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kiterjesztett Kapcsolat Program

Kütyük

Kiterjesztett Kapcsolat Program

Mostantól a T-Home-osok és T-Mobile-osok számára egyaránt számos kedvezményt és közös pontgyűjtést is kínál a Kapcsolat Program.

2009. július 1-jével elindul a T-Home és a T-Mobile közös hűségprogramja, a Kapcsolat program, mely az országban egyedülállóan vezetékes és mobilszolgáltatások utáni közös pontgyűjtést és Prémium kedvezményeket kínál.

A T-Home és a T-Mobile az országban egyedülállóan TV-t, internetet és telefonálást biztosít otthon és bárhol. A Magyar Telekom, hazánk legnagyobb távközlési szolgáltatója, lakossági márkái keretében széleskörű szolgáltatásválasztékkal és közös ajánlatokkal biztosítja a minden igénynek megfelelő kiszolgálást. Emellett július 1-jétől az országban egyedülállóan a Kapcsolat Program révén a T-Home és T-Mobile előfizetői vezetékes és mobilszolgáltatásaik után már együttesen is gyűjthetnek pontokat és vehetnek igénybe kedvezményeket.

A Kapcsolat Program legfontosabb újdonsága ugyanis, hogy a T-Home és T-Mobile előfizetéssel egyaránt rendelkező és a programban arra regisztráló előfizetők vezetékes és mobilszolgáltatásaik után összevontan gyűjthetik pontjaikat, és azokat mobil és vezetékes készülékekre, internetes és mobiltartalmakra, valamint vásárlási kedvezményt biztosító pontkuponra válthatják be.

Amennyiben az előfizető T-Home-osként vagy T-Mobile-osként elérte az arany- vagy platina szintet, igényelheti a Prémium kártyát, amellyel elérhetővé válnak számára a T-Home és a T-Mobile által kínált közös Kapcsolat Prémium kedvezmények. Így például a T-Mobile társkártya T-Home ügyfeleknek és a kedvezményes tv-előfizetés T-Mobile-osoknak.

A lakossági T-Home vagy T-Mobile szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek havonta jóváírásra kerülő Kapcsolat Pontjaikat regisztráció nélkül T-Home-osként T-Home termékekre, T-Mobile-osok T-Mobile szolgáltatásokra és termékekre válthatják be.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés