Connect with us

technokrata

Sokat érhet a megunt ócska mobilunk

Kütyük

Sokat érhet a megunt ócska mobilunk

Most akár 10.000 forintot is érhetnek a használt készülékek a Vodafone-nál.

2009. augusztus 16-ig új havidíjas szerződés megkötése esetén a használt mobiltelefonok 10.000 forint kedvezményt jelentenek a Vodafone előfizetői számára.

Amennyiben a Vodafone új, vagy meglévő lakossági előfizetője augusztus 16-ig az akcióban résztvevő telefonkészülék vásárlásakor a szerződés megkötésével egyidejűleg leadja használt mobiltelefonját, az új készülék árából feltöltőkártyás szerződéskötés esetén bruttó 5.000 forint, havidíjas szerződéskötés esetén bruttó 10.000 forint kedvezményre jogosult. A mobiltelefonszámukat a Vodafone-hoz hordozó új előfizetők szintén igénybe vehetik a használt készülékekért járó kedvezményt.

A kedvezmény feltétele, hogy a használt készülék IMEI számának azonosíthatónak kell lennie. Egyéb tartozékok (például mobiltöltő, akkumulátor, vagy előlap) szintén leadhatók, azonban ezek nem változtatnak a kedvezmény összegén.

A Vodafone számára kiemelten fontos a környezetvédelem, ezért már 2004 óta gyűjti a veszélyes hulladéknak minősülő használt mobilkészülékeket: eddig több tízezer készüléket adtak le a vállalatnál a különböző készülék-gyűjtő akciók keretében.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák