Connect with us

technokrata

Räikkönen az Andrássy úton

Kütyük

Räikkönen az Andrássy úton

A finn világbajnok a budapesti TAG Heuer boltban tesz látogatást.

Kimi Räikkönen, a Forma-1 2007-es világbajnoka, néhány nappal a budapesti Forma-1 verseny előtt felkeresi a budapesti Andrássy úti TAG Heuer butikot. A most Ferrari színekben versenyző ˝Jégember˝ hivatalos szponzora a TAG Heuer cég, így akár szorosan vett munkaköri kötelességének is nevezhető a látogatás.

Most azonban sokkal többről van szó. Annál is inkább, mert Kimi közismerten nem túl barátkozós természetű pilóta, az F-1 futamok előtt a versenyre szeret koncentrálni, nem pedig protokolláris kötelezettségeknek eleget tenni. Ez alkalommal azonban kivételt tesz, tekintettel arra, hogy a világhírű pilóta és a világhírű luxuscikk egymás pozícióit erősítik. Mindketten ritka bátorságuknak köszönhetik sikereiket. Kimi a pályán, a TAG Heuer pedig a válságban lavírozott kivételesen jól.

Mert míg a világ jelentős részén a recessziótól tartanak, a TAG Heuer elegáns boltot nyitott Budapesten. És az eredmények mindkettőjük esetében igazolták a vakmerőségüket: figyelemre méltó sikereket tudhatnak maguk mögött. A Tag Heuer például Budapesten, a világon az elsők között kezdte forgalmazni a Meridiist luxustelefont – s az első hetek eredményei szerint még a világgazdasági válság idején is el lehet adni efféle luxuscikkeket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák