Connect with us

Az első hivatalos magyar Nokia Mintabolt – itt az N97!

Kütyük

Az első hivatalos magyar Nokia Mintabolt – itt az N97!

Megnyílt az ország első hivatalos Nokia Mintaboltja a Mammut I. Bevásárlóközpont földszintjén.

Az üzlet nemcsak méreteit tekintve egyedülálló – hiszen mintegy 90 négyzetméteren várja a vásárlókat, de a Nokia teljes, Magyarországon kapható termékportfólióját is felvonultatja. A mobiltelefonok mellett kiegészítők széles skáláját kínálja, és a Nokia szolgáltatásait is bemutatja. Újdonság, hogy az érdeklődők, szakképzett eladók segítségével, vásárlás előtt kézbe vehetik és kipróbálhatják, megismerhetik a különböző ˝élő˝ és dummy készülékeket.

A most megnyílt Nokia Mintaboltban a vásárlók a termékújdonságok mellett megtalálhatják a régebbi modelleket is, és a kiegészítők gazdag kínálatát, többek között zenei és autós megoldásokat, mobiltartókat, melyekkel a készülékek még kényelmesebben használhatók. Az átfogó készülékkínálat mellett a felkészült, szakértő csapattól bárki segítséget kaphat a Nokia Ovi szolgáltatásainak – így a navigáció, a levelezés, vagy zene – és a készülékek tulajdonságainak, működésének megismerésében. Készülékvásárlás után az eladók igény szerint, térítésmentesen beállítják az igényelt alkalmazásokat. Az üzlet egyúttal szervizként is működik, így bárki betérhet akár egy szoftverfrissítésre is.

A Nokia legújabb multimédiás készüléke, az érintőképernyős Nokia N97 már elérhető a Nokia Mintaboltban, a technikai újdonságok iránt érdeklődők itt foghatják azt először kézbe. Az 5 megapixeles kamerával rendelkező, szétcsúsztatható kialakítású telefon mindig készen áll a kedvenc közösségi portálok és internetes oldalak elérésére. A teljes QWERTY billentyűzet és a virtuális érintőfelület egyaránt hatékony blogolást, chatelést, tartalomküldést, SMS-ezést vagy e-mailezést biztosít.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom