Connect with us

technokrata

Adobe-HTC: Flash az Android mobilokon

Kütyük

Adobe-HTC: Flash az Android mobilokon

Az új HTC Hero teljesebb webes böngészési élményt biztosít az Adobe Flash technológia segítségével.

Az Adobe és a HTC ma bejelentette, hogy az új HTC Hero az első olyan Android telefon, mely támogatja az Adobe Flash Platform technológiát. Az új telefon teljesebb webes böngészési élményt nyújt, és lehetővé teszi a mobiltelefon felhasználói számára, hogy megtekinthessék a weben elérhető, Flash technológiára épülő tartalmak széles körét.

˝Mivel a HTC Hero az első Android-eszköz, amely Flash-t is tartalmaz, kulcsfontosságú mérföldkőnek számít az Android és a Flash platform életében. Az internetes videók közel 80%-át az Adobe Flash-technológiája szolgáltatja, a vásárlók pedig akkor is el kívánják érni a gazdag webes tartalmakat, amikor úton vannak˝ – mondta David Wadhwani, az Adobe platformokért felelős üzleti egységének alelnöke és ügyvezetője. ˝A HTC-vel kötött együttműködés az emberek számára teljesebb, Flash-alapú webes böngészési élményt nyújt, és a jövő mobiltelefonjait tekintve fontos lépést jelent a Flash Player 10 technológiát alkalmazó webes böngészés terén˝.

Az új HTC Hero kulcsfontosságú összetevője a HTC-élménynek, és a HTC mobiltelefonok és eszközök teljesen új generációját jelöli. A felhasználók a webes tartalmak széles körét böngészhetik, és korábban a mobiltelefonok által nem támogatott alkalmazásokat fedezhetnek fel. Az emberek a Flash-technológia segítségével megtekinthetik a YouTube portál videóit, ráadásul a teljes képernyős megtekintéshez elég kétszer egymás után megérinteniük a kijelzőt.

˝Az Adobe Flash annyira jelentős, alapvető technológia a webet használó és felfedező emberek számára, hogy teljesen természetes, hogy elsőként az új HTC Hero eszközön jelenik meg˝ – mondta John Wang, a HTC Corporation marketingigazgatója. ˝Szeretnénk továbbra is folytatni az együttműködést az Adobe vállalattal, és a Flash Player 10 támogatását a jövőben megjelenő telefonjainkon is biztosítani kívánjuk˝.

A HTC Hero hatékony, kompatibilis videolejátszási teljesítményt nyújt a Flash-technológiával, az interaktív tartalmakat pedig az ActionScript 2.0 teszi elérhetővé. A felhasználók a webes videókat könnyen elsajátítható videovezérlő elemek segítségével élvezhetik és irányíthatják. A nagyméretű MP3 hangfájlok webkiszolgálóról történő folyamatos lejátszása és a fájlok helyi tárolási lehetősége révén a HTC Hero zökkenőmentes zenehallgatási élményt kínál. A Sorenson és az On2 VP6 videokódolás támogatása jobb minőségű videókat biztosít, és lehetővé teszi a meglévő webes tartalmak lejátszását.

A HTC bejelentette továbbá, hogy részt vesz az iparágat átölelő Open Screen Project kezdeményezésben, amelynek célja egy egységes, minden megjelenítő esetében alkalmazható megoldás létrehozása és hozzáférés biztosítása az összes Flash-technológiára épülő webes tartalomhoz a jövőben. A kezdeményezés egyik támogatójaként a HTC az Adobe vállalat mellett több mint 25 iparági vezető vállalattal dolgozik együtt azon, hogy elérhetővé tegyék a Flash Player 10 technológiát, valamint teljes körű webes böngészést biztosítsanak az Android-alapú intelligens telefonokon, illetve más mobil számítástechnikai platformokon és eszközökön.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák