Connect with us

T-Mobile Kapcsolat koncert: hasznos tudnivalók

Kütyük

T-Mobile Kapcsolat koncert: hasznos tudnivalók

Tömegközlekedéssel tanácsos érkezni a T-Mobile Kapcsolat koncertre.

Európa egyik legnagyobb zenei eseményére, a 13. T-Mobile Kapcsolat koncertre több százezer érdeklődőt várnak június 27-én, szombaton 18 órára az ´56-osok terére, ahol a világhírű Simply Red zenekar és Király Viktor lép színpadra.

A koncertre érkezők és az arra közlekedők számára fontos információ, hogy a koncert helyszínén, az ’56-osok terén és annak környékén ebben az évben is megváltozik a forgalmi rend, valamint változások lesznek a tömegközlekedésben. A 20gy, 30, 105-ös autóbuszok, valamint a 70-es, 74-es, 75-ös trolibuszok a rendezvény ideje alatt a megszokottól eltérő útvonalon közlekednek, a 70-es, 74-es valamint a 79-es trolibuszok helyett pedig autóbuszok közlekednek. A Millenniumi Földalatti 17 órától a Hősök tere megállóban nem áll meg, ezért a koncertre érkezőknek a Bajza utcánál vagy a Széchenyi fürdőnél érdemes leszállniuk. A koncert után a Millenniumi Földalatti (kivéve Hősök tere), valamint az 1-es és a 6-os villamosok meghosszabbított üzemidővel közlekednek.

A rendezvény környékén a gépkocsiforgalom jelentős korlátozására és a forgalom elterelésére, illetve megállási tilalomra kell számítani, ezért gépkocsival érdemes a helyszíntől távolabb parkolni. A szervezők azt tanácsolják, hogy aki teheti, gyalog, vagy kerékpárral érkezzen autó helyett, a kétkerekűek tárolásáról korlátozott számban gondoskodnak. A koncerten várhatóan több százezer ember lesz jelen, ezért mindenkitől odafigyelést és türelmet kérnek. Mint minden évben, a szervezők most is kiemelt figyelmet fordítanak a mozgáskorlátozottakra, akik a számukra kialakított emelvényt a Homokóra felől közelíthetik meg, T-Mobile-os munkatársak segítségével. Az idei T-Mobile Kapcsolat koncert közönségének is lehetősége lesz a rendezvény ideje alatt a bekapcsolt Bluetooth-os készülékekre érkező érdekes információk és multimédiás tartalmak letöltésére. A korán érkezőket 17 órától a koncert kezdetéig a Műcsarnok melletti kis színpadon élő zenével szórakoztatják.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom