Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile Kapcsolat koncert: hasznos tudnivalók

Kütyük

T-Mobile Kapcsolat koncert: hasznos tudnivalók

Tömegközlekedéssel tanácsos érkezni a T-Mobile Kapcsolat koncertre.

Európa egyik legnagyobb zenei eseményére, a 13. T-Mobile Kapcsolat koncertre több százezer érdeklődőt várnak június 27-én, szombaton 18 órára az ´56-osok terére, ahol a világhírű Simply Red zenekar és Király Viktor lép színpadra.

A koncertre érkezők és az arra közlekedők számára fontos információ, hogy a koncert helyszínén, az ’56-osok terén és annak környékén ebben az évben is megváltozik a forgalmi rend, valamint változások lesznek a tömegközlekedésben. A 20gy, 30, 105-ös autóbuszok, valamint a 70-es, 74-es, 75-ös trolibuszok a rendezvény ideje alatt a megszokottól eltérő útvonalon közlekednek, a 70-es, 74-es valamint a 79-es trolibuszok helyett pedig autóbuszok közlekednek. A Millenniumi Földalatti 17 órától a Hősök tere megállóban nem áll meg, ezért a koncertre érkezőknek a Bajza utcánál vagy a Széchenyi fürdőnél érdemes leszállniuk. A koncert után a Millenniumi Földalatti (kivéve Hősök tere), valamint az 1-es és a 6-os villamosok meghosszabbított üzemidővel közlekednek.

A rendezvény környékén a gépkocsiforgalom jelentős korlátozására és a forgalom elterelésére, illetve megállási tilalomra kell számítani, ezért gépkocsival érdemes a helyszíntől távolabb parkolni. A szervezők azt tanácsolják, hogy aki teheti, gyalog, vagy kerékpárral érkezzen autó helyett, a kétkerekűek tárolásáról korlátozott számban gondoskodnak. A koncerten várhatóan több százezer ember lesz jelen, ezért mindenkitől odafigyelést és türelmet kérnek. Mint minden évben, a szervezők most is kiemelt figyelmet fordítanak a mozgáskorlátozottakra, akik a számukra kialakított emelvényt a Homokóra felől közelíthetik meg, T-Mobile-os munkatársak segítségével. Az idei T-Mobile Kapcsolat koncert közönségének is lehetősége lesz a rendezvény ideje alatt a bekapcsolt Bluetooth-os készülékekre érkező érdekes információk és multimédiás tartalmak letöltésére. A korán érkezőket 17 órától a koncert kezdetéig a Műcsarnok melletti kis színpadon élő zenével szórakoztatják.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés