Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mobiltelefonon is hódít a Sims 3

Kütyük

Mobiltelefonon is hódít a Sims 3

Az ˝élet-szimulátor˝ már a mobilok kijelzőjén is játszható.

A virtuális élet az embereket mobiltelefonon is elragadja, legyen szó a legmodernebb iPhone tulajdonosáról, vagy akár egy hagyományos mobiltelefont használóról. A játékmenet és páratlan grafika gondoskodik a tökéletes kikapcsolódásról – ez a Sims 3.

A világ egyik legsikeresebb sorozata, a The Sims újabb epizódjához érkezett. Az ˝élet-szimulátor˝ játék harmadik része még tökéletesebben adja vissza mindazt, amivel a mindennapokban meg kell küzdenünk. Bárki egy újabb életet építhet fel a The Sims 3-mal, és már nem korlátozódik az élettér egy-egy épületre, akármikor átsétálhatunk a szomszédhoz vagy akár horgászhatunk a városi tóban. Ráadásul mindehhez már nem kell számítógéphez kötve ragaszkodnunk, elég a farzsebünkből előrántani telefonunkat.

A The Sims 3 páratlan grafikával igazán élvezhetővé teszi a kikapcsolódást, legyen szó iPhone-ról, vagy akár hagyományos mobiltelefonon futó JAVA játékról. A megjelenése óta minden játéklistát vezető The Sims 3 kikapcsol és szórakoztat. Egy pillanat alatt telik el fél vagy akár több óra is amíg a simek világába dolgozunk, alszunk, barátkozunk, élünk. Főhősünk, Sim-ünk külsejét, belső tulajdonságait egyénileg kialakítva kezdhetünk bele egy teljesen új életbe, ahol mi választjuk meg munkánkat, rendezzük be lakásunkat a nekünk tetsző stílusban. Minden adott arra, hogy megvalósítsuk álmainkat, ha csak virtuálisan is – immár tehát mobilon is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés