Connect with us

technokrata

Mobiltelefonon is hódít a Sims 3

Kütyük

Mobiltelefonon is hódít a Sims 3

Az ˝élet-szimulátor˝ már a mobilok kijelzőjén is játszható.

A virtuális élet az embereket mobiltelefonon is elragadja, legyen szó a legmodernebb iPhone tulajdonosáról, vagy akár egy hagyományos mobiltelefont használóról. A játékmenet és páratlan grafika gondoskodik a tökéletes kikapcsolódásról – ez a Sims 3.

A világ egyik legsikeresebb sorozata, a The Sims újabb epizódjához érkezett. Az ˝élet-szimulátor˝ játék harmadik része még tökéletesebben adja vissza mindazt, amivel a mindennapokban meg kell küzdenünk. Bárki egy újabb életet építhet fel a The Sims 3-mal, és már nem korlátozódik az élettér egy-egy épületre, akármikor átsétálhatunk a szomszédhoz vagy akár horgászhatunk a városi tóban. Ráadásul mindehhez már nem kell számítógéphez kötve ragaszkodnunk, elég a farzsebünkből előrántani telefonunkat.

A The Sims 3 páratlan grafikával igazán élvezhetővé teszi a kikapcsolódást, legyen szó iPhone-ról, vagy akár hagyományos mobiltelefonon futó JAVA játékról. A megjelenése óta minden játéklistát vezető The Sims 3 kikapcsol és szórakoztat. Egy pillanat alatt telik el fél vagy akár több óra is amíg a simek világába dolgozunk, alszunk, barátkozunk, élünk. Főhősünk, Sim-ünk külsejét, belső tulajdonságait egyénileg kialakítva kezdhetünk bele egy teljesen új életbe, ahol mi választjuk meg munkánkat, rendezzük be lakásunkat a nekünk tetsző stílusban. Minden adott arra, hogy megvalósítsuk álmainkat, ha csak virtuálisan is – immár tehát mobilon is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák