Connect with us

Mobiltelefonon is hódít a Sims 3

Kütyük

Mobiltelefonon is hódít a Sims 3

Az ˝élet-szimulátor˝ már a mobilok kijelzőjén is játszható.

A virtuális élet az embereket mobiltelefonon is elragadja, legyen szó a legmodernebb iPhone tulajdonosáról, vagy akár egy hagyományos mobiltelefont használóról. A játékmenet és páratlan grafika gondoskodik a tökéletes kikapcsolódásról – ez a Sims 3.

A világ egyik legsikeresebb sorozata, a The Sims újabb epizódjához érkezett. Az ˝élet-szimulátor˝ játék harmadik része még tökéletesebben adja vissza mindazt, amivel a mindennapokban meg kell küzdenünk. Bárki egy újabb életet építhet fel a The Sims 3-mal, és már nem korlátozódik az élettér egy-egy épületre, akármikor átsétálhatunk a szomszédhoz vagy akár horgászhatunk a városi tóban. Ráadásul mindehhez már nem kell számítógéphez kötve ragaszkodnunk, elég a farzsebünkből előrántani telefonunkat.

A The Sims 3 páratlan grafikával igazán élvezhetővé teszi a kikapcsolódást, legyen szó iPhone-ról, vagy akár hagyományos mobiltelefonon futó JAVA játékról. A megjelenése óta minden játéklistát vezető The Sims 3 kikapcsol és szórakoztat. Egy pillanat alatt telik el fél vagy akár több óra is amíg a simek világába dolgozunk, alszunk, barátkozunk, élünk. Főhősünk, Sim-ünk külsejét, belső tulajdonságait egyénileg kialakítva kezdhetünk bele egy teljesen új életbe, ahol mi választjuk meg munkánkat, rendezzük be lakásunkat a nekünk tetsző stílusban. Minden adott arra, hogy megvalósítsuk álmainkat, ha csak virtuálisan is – immár tehát mobilon is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő