Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kapható a 8 megapixeles LG Viewty Smart

Kütyük

Már kapható a 8 megapixeles LG Viewty Smart

Megkezdődött az új multimédiás LG mobiltelefon forgalmazása.

A Viewty Smart az eddig 7 millió példányban értékesített LG Viewty örökségét viszi tovább, az elődjénél is tökéletesebb fotózási élménnyel. Az intelligens fotómód mellett a Viewty Smart számos továbbfejlesztett jellemzőt kínál: így többek között ISO1600-as maximális érzékenységű 8 megapixeles képszenzort, nagyobb felbontású WVGA-érintőképernyőt, intelligensebb képfeldolgozó programot, illetve az LG felhasználóbarát S-Class kezelőfelületét.

˝A Viewty visszatért, és jobb, mint valaha. A kamera új, intelligens alkalmazásai a felhasználó helyett gondoskodnak valamennyi komplikált beállításról és műveletről˝ – mondta Dr. Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. ˝A Viewty Smart képviseli az LG kamerás mobiltelefonjainak következő generációját, valamint innovatív és csúcstechnológiás megoldásai révén kívánja megerősíteni az LG vezető szerepét a kamerás mobiltelefonok piacán˝.

Az LG Viewty Smart-ot elsősorban az intelligens fotómód emeli ki a társai közül. A fejlett funkció elemzi a fénykép tárgyát, hátterét illetve a fényviszonyokat, és az így kapott adatokat összeveti a hét előre beprogramozott fotómóddal, amelyekből kiválasztja a legmegfelelőbbet. A számos csúcskategóriájú kompakt digitális fényképezőgépen is ritkaságnak számító funkció az LG Viewty Smart-tal először jelenik meg kamerás mobiltelefonon. Így a felhasználóknak nem kell az exponálás előtt ellenőrizni a beállításokat, hiszen a készülék elvégzi ezt. Emellett a Viewty Smart a valósidejű jelzősávon pontosan mutatja, hogy a kamera miképp elemzi az adott látványt.

A Viewty Smart 8 megapixeles felbontású fényképeit nem csak online érdemes másokkal megosztani, kinyomtatva és bekeretezve is páratlan minőséget produkálnak. Az ISO1600 értékig állítható érzékenységnek köszönhetően most vaku használata nélkül is megörökíthetők a korábban túl homályosnak vagy sötétnek gondolt pillanatok. A vaku ezúttal sajnos nem xenon-, hanem LED-alapú. A Viewty Smart számos új kamerás jellemzőt tartogat, többek között egyszerre több arc felismerésére, illetve DVD-minőségű D1 szabványú videofelvételek készítésére is képes. A további funkciók között megtalálható az érintő-, a művészi-, a szépség-, a panoráma-, illetve a sorozatmódok, amelyek a korábbi LG készülékeken tökéletesedtek ki.

A Viewty Smart-ot a dél-koreai gyártó a felhasználóbarát 3D S-Class kezelőfelülettel látta el, amely az LG Arena-n mutatkozott be először. Az LG ezúttal a Viewty Smart kamerás jellemzőire építve alakította ki az S-Class kezelőfelületet: a képernyőn megjelenő menürendszerből azonnal elérhetők a különböző fotómódok és a kisképes előnézetet kínáló fénykép-megjelenítő, amellyel áttekinthetők a legutóbb készített felvételek, anélkül, hogy megnyitnánk a galériát. Az LG a kicsinyítés, illetve nagyítás módját is leegyszerűsítette. Ujjunkat az érintőképernyőn az óramutató járásával megegyező irányban mozgatva nagyíthatunk, mintha csak egy tükörreflexes fényképezőgép zoom gombját tekernénk, ugyanez fordítva működik kicsinyítéskor. Ez a két művelet emellett kétujjas érintéssel vagy a kép széthúzásával is lehetséges.

A Viewty Smart alkalmas a fényképek készítésén túl azok megosztására is. A 3 colos WVGA kijelző felbontása 800×480 pixel, ami tökéletes a fényképek, illetve filmek részletgazdag megjelenítéséhez. A 7,2 Mbps sebességű HSDPA hálózati csatlakozással és a Wi-Fi hozzáféréssel a Viewty Smart szélessávú sebességgel tölti fel a képeket az internetre. Az A-GPS alapú geo-tagging technológiának köszönhetően a barátaink azt is megtudhatják, pontosan hol készült a felvétel. A Viewty Smart a fényképeket saját belső 1,5 GB méretű belső memóriájában, vagy akár 32 GB-os microSD memóriakártyán képes eltárolni.

A Viewty Smart mindössze 12,4 milliméter vastag, és ezzel jelenleg a piacon kapható legvékonyabb 8 megapixeles mobiltelefon. A készülék júniustól kapható hazánkban 129.000 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés