Connect with us

technokrata

Ingyenes és már magyarul is tud: TomTom útvonaltervező

Kütyük

Ingyenes és már magyarul is tud: TomTom útvonaltervező

Az ingyenes TomTom online Route Planner útvonaltervező immár magyarul is elérhető.

A TomTom Route Planner, mely angol nyelven már eddig is ingyenesen elérhető navigációs megoldást nyújtott a felhasználók számára, most magyar nyelven is lehetővé teszi, hogy akár az otthon kényelméből, előre megtervezhessük utazásainkat. A kívánt indulási idő beállításával az online Route Planner, az útvonal-kalkulációkor használt, a TomTom által kifejlesztett IQ Routes technológiának köszönhetően mindig a lehető leggyorsabb utat fogja javasolni számunkra.

Ez azt jelenti, hogy legyen szó az adott hét, adott napjának meghatározott időszakáról, az útvonaltervező minden olyan akadályt figyelembe fog venni az adott útszakaszon, ami késleltetheti, valamint hatással lehet a menetidőre, beleértve a közlekedési lámpákat, a körforgalmakat, vagy fekvőrendőröket.. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy az Online Route Planner mindenkor az adott időszaknak megfelelő legjobb útvonalat javasolja számunkra, ily módon biztosítva a jelenleg a navigációs piacon elérhető egyik legpontosabb útvonal- és menetidő-kalkulációt.

˝Az a tény, hogy a Route Planner immár magyar nyelven is elérhető, azon célunkat erősíti, hogy a lehető legtöbb felhasználó számára elérhetővé tegyük a minőségi, és egyben díjnyertes útvonal-kalkulációt˝ – mondta el Nánási Gergely a TomTom magyarországi senior account menedzsere. ˝A nyári szünidő közeledtével az online Route Planner ideális segítőtársnak bizonyulhat azon felhasználók számára, akik még csak most ismerkednek meg a navigáció nyújtotta lehetőségekkel. A Route Planner útvonaltervező hasznos segítséget nyújt mindenki számára abban, hogy még indulás előtt megtervezhesse nyári utazásait˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák