Connect with us

Ingyenes és már magyarul is tud: TomTom útvonaltervező

Kütyük

Ingyenes és már magyarul is tud: TomTom útvonaltervező

Az ingyenes TomTom online Route Planner útvonaltervező immár magyarul is elérhető.

A TomTom Route Planner, mely angol nyelven már eddig is ingyenesen elérhető navigációs megoldást nyújtott a felhasználók számára, most magyar nyelven is lehetővé teszi, hogy akár az otthon kényelméből, előre megtervezhessük utazásainkat. A kívánt indulási idő beállításával az online Route Planner, az útvonal-kalkulációkor használt, a TomTom által kifejlesztett IQ Routes technológiának köszönhetően mindig a lehető leggyorsabb utat fogja javasolni számunkra.

Ez azt jelenti, hogy legyen szó az adott hét, adott napjának meghatározott időszakáról, az útvonaltervező minden olyan akadályt figyelembe fog venni az adott útszakaszon, ami késleltetheti, valamint hatással lehet a menetidőre, beleértve a közlekedési lámpákat, a körforgalmakat, vagy fekvőrendőröket.. Ennek köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy az Online Route Planner mindenkor az adott időszaknak megfelelő legjobb útvonalat javasolja számunkra, ily módon biztosítva a jelenleg a navigációs piacon elérhető egyik legpontosabb útvonal- és menetidő-kalkulációt.

˝Az a tény, hogy a Route Planner immár magyar nyelven is elérhető, azon célunkat erősíti, hogy a lehető legtöbb felhasználó számára elérhetővé tegyük a minőségi, és egyben díjnyertes útvonal-kalkulációt˝ – mondta el Nánási Gergely a TomTom magyarországi senior account menedzsere. ˝A nyári szünidő közeledtével az online Route Planner ideális segítőtársnak bizonyulhat azon felhasználók számára, akik még csak most ismerkednek meg a navigáció nyújtotta lehetőségekkel. A Route Planner útvonaltervező hasznos segítséget nyújt mindenki számára abban, hogy még indulás előtt megtervezhesse nyári utazásait˝.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő