Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung Jet: érintőkijelzős multimédiás mobil

Kütyük

Samsung Jet: érintőkijelzős multimédiás mobil

A Samsung bemutatta legújabb mobilját, a Samsung Jetet.

Londonban, Dubaiban és Szingapúrban szinte egy időben leplezték le az új készüléket, mely a gyártó szerint az okostelefonok valamennyi előnyét ötvözi a normál telefonok egyszerű kezelőfelületével.

A 108,8×53,5×11,9 milliméter méretű és 110 gramm tömegű Samsung Jetbe egy AMOLED technológiájú kijelző került, mely 3,1 colos képátlón egész pontosan 480×800 pixelt és 16 millió színárnyalatot vonultat fel, ezenkívül pedig újdonság a TouchWiz 2.0 felhasználó felület. A 800 MHz-es processzor által elért sebesség és teljesítmény a Samsung Jet-et a világ jelenlegi egyik leggyorsabb teljes érintőképernyős mobiljává teszi. A 2 GB-os belső memória microSD kártyákkal bővíthető.

A Samsung Dolfin Internet böngészője gyorsan és könnyedén teremt lehetőséget a felhasználóknak, hogy a neten szörföljenek, illetve felkeressék kedvenc weboldalaikat, különös tekintettel a közösségi oldalakra. A böngésző lehetőséget biztosít egyszerre öt weboldal megnyitására és könyvjelzők hozzáadására; így nyújtva tökéletes netezési élményt. A legkedvesebb weboldalaink widgetként is beállíthatók a telefon képernyőjén. A beépített ad-blocker (reklámblokkoló), az egyszerre több oldal letöltésének-, illetve a háttérben történő letöltésnek a lehetősége tovább fokozza a felhasználói élményt. Mindezen túl a Dolfin egyedülálló ˝egyujjas zoomja˝ lehetővé teszi, hogy egy kézzel zoomoljunk ki és be különböző weboldalakon.

JK Shin, a Samsung Electronics alelnöke, a Telecom Üzletág vezetője így nyilatkozott: ˝A Samsung Jet egyedülálló mobil élményt kínál felhasználóinak, köszönhetően a technológia területén betöltött vezető szerepünknek, és a tökéletes kidolgozásnak. Célunk a vásárlóink tökéletes elégedettsége, és úgy hiszem, hogy a Samsung Jet minden elvárásnak megfelel. Korunk mobiltelefon felhasználói okostelefon alkalmazásokat és egyszerű használhatóságot várnak el, és mi ezzel a készülékkel mindkettőt biztosítjuk. A Samsung Jet tökéletesen tükrözi, hogy milyen fontosak nekünk felhasználóink.”

A HSDPA- és Wi-Fi-képes Samsung Jetben rengeteg multimédiás alkalmazást is találhatunk: 5 megapixeles AF kamerát (LED villanóval), beépített GPS-t, DNSe & SRS Hang effektus technológiát a kiemelkedő hangminőség érdekében, illetve DivX és XviD videó támogatást, a különféle videoformátumok letöltéséhez és megnézéséhez.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés