Connect with us

technokrata

Samsung Jet: érintőkijelzős multimédiás mobil

Kütyük

Samsung Jet: érintőkijelzős multimédiás mobil

A Samsung bemutatta legújabb mobilját, a Samsung Jetet.

Londonban, Dubaiban és Szingapúrban szinte egy időben leplezték le az új készüléket, mely a gyártó szerint az okostelefonok valamennyi előnyét ötvözi a normál telefonok egyszerű kezelőfelületével.

A 108,8×53,5×11,9 milliméter méretű és 110 gramm tömegű Samsung Jetbe egy AMOLED technológiájú kijelző került, mely 3,1 colos képátlón egész pontosan 480×800 pixelt és 16 millió színárnyalatot vonultat fel, ezenkívül pedig újdonság a TouchWiz 2.0 felhasználó felület. A 800 MHz-es processzor által elért sebesség és teljesítmény a Samsung Jet-et a világ jelenlegi egyik leggyorsabb teljes érintőképernyős mobiljává teszi. A 2 GB-os belső memória microSD kártyákkal bővíthető.

A Samsung Dolfin Internet böngészője gyorsan és könnyedén teremt lehetőséget a felhasználóknak, hogy a neten szörföljenek, illetve felkeressék kedvenc weboldalaikat, különös tekintettel a közösségi oldalakra. A böngésző lehetőséget biztosít egyszerre öt weboldal megnyitására és könyvjelzők hozzáadására; így nyújtva tökéletes netezési élményt. A legkedvesebb weboldalaink widgetként is beállíthatók a telefon képernyőjén. A beépített ad-blocker (reklámblokkoló), az egyszerre több oldal letöltésének-, illetve a háttérben történő letöltésnek a lehetősége tovább fokozza a felhasználói élményt. Mindezen túl a Dolfin egyedülálló ˝egyujjas zoomja˝ lehetővé teszi, hogy egy kézzel zoomoljunk ki és be különböző weboldalakon.

JK Shin, a Samsung Electronics alelnöke, a Telecom Üzletág vezetője így nyilatkozott: ˝A Samsung Jet egyedülálló mobil élményt kínál felhasználóinak, köszönhetően a technológia területén betöltött vezető szerepünknek, és a tökéletes kidolgozásnak. Célunk a vásárlóink tökéletes elégedettsége, és úgy hiszem, hogy a Samsung Jet minden elvárásnak megfelel. Korunk mobiltelefon felhasználói okostelefon alkalmazásokat és egyszerű használhatóságot várnak el, és mi ezzel a készülékkel mindkettőt biztosítjuk. A Samsung Jet tökéletesen tükrözi, hogy milyen fontosak nekünk felhasználóink.”

A HSDPA- és Wi-Fi-képes Samsung Jetben rengeteg multimédiás alkalmazást is találhatunk: 5 megapixeles AF kamerát (LED villanóval), beépített GPS-t, DNSe & SRS Hang effektus technológiát a kiemelkedő hangminőség érdekében, illetve DivX és XviD videó támogatást, a különféle videoformátumok letöltéséhez és megnézéséhez.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp