Connect with us

technokrata

Nokia 3710 fold: GPS-es kagylómobil újdonság

Kütyük

Nokia 3710 fold: GPS-es kagylómobil újdonság

A Nokia bemutatott egy új mobilt, mely egyensúlyt talál a remek design és a legújabb mobilfunkciók felvonultatása között.

A kompakt Nokia 3710 fold készüléket személyessé teszi az előlapon található művészi minta. Változatos funkcióit gyerekjáték megtalálni és használni.

˝Hatalmas az igény a tetszetős, ösztönösen, könnyen használható, és modern funkciókkal rendelkező mobiltelefonok iránt˝ – mondta Markku Suomi, a Nokia Connect készülékekért felelős alelnöke. ˝A Nokia 3710 fold készülékben egy megújult, de azonnal ismerős felhasználói felületet találunk, melynek segítségével élmény használni a vonzó funkciók egész sorát, így kínálva remek ár-érték arányt˝.

A Nokia 3710 fold simán nyílik, hogy felfedjen egy ragyogóan tiszta kijelzőt, mely ideális a 3,2 megapixeles kamerával készített fotók és videók bemutatására. Az emlékezetes pillanatok megoszthatók online vagy tárolhatók az opcionálisan megvásárolható microSD kártyán. A kínálatban található Ovi szolgáltatások skálájával a Nokia egyre több olyan fogyasztó számára teszi elérhetővé a mobil internetezés élményét, akik meg szeretnék osztani emlékeiket, böngészni mások emlékei között, vagy új szolgáltatásokat és tartalmakat felfedezni.

A megújult felhasználói felület használatával, a Nokia 3710 fold rendkívüli egyszerűséggel büszkélkedik, anélkül, hogy ez a funkcionalitás rovására menne. A menük vizuálisan egyszerűen és ösztönösen használhatók, és a lényegre koncentrálnak. Az új Fotógaléria segítségével rendszerezhetjük fotóinkat, létrehozhatunk diavetítéseket vagy albumokat, vagy csatolhatunk képeket a névjegyekhez vagy bármi máshoz – és mindezt csupán néhány kattintással. Nokia készülékek egész sora támogatja majd a megújult felhasználói felületet a jövőben.

Az Ovi Store által kínált különböző helyfüggő szolgáltatások és a Nokia Térképek szintén egy hüvelykujjnyira vannak, mivel a Nokia 3710 fold beépített GPS-szel kapható, ami lehetővé teszi a készülék testreszabását, hogy az a leginkább megfeleljen az egyéni igényeknek, legyen szó akár közösségi portálokról vagy gyalogos navigációról. Egy különálló navigációs licenc a Nokia Térképekkel együtt teljes navigációs élményt nyújt.

A Nokia 3710 fold várhatóan 2009 negyedik negyedévében kerülhet a zsebekbe és a kézitáskákba, megközelítőleg 140 euró nettó kiskereskedelmi áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp