Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes szöveges üzenetek – közösségi mobiloldalak a Wadja-tól

Kütyük

Ingyenes szöveges üzenetek – közösségi mobiloldalak a Wadja-tól

Webes és mobil szolgáltatások, egységes platformon.

Dedikált és brandelt mobil közösségi oldalra vágyik? Ebben segíthet a Wadja.com, mely saját platformján keresztül biztosít webes és mobil szolgáltatásokat minden fogyasztó számára. Néhány példa: személyes profil létrehozása, közvetlen üzenetküldés, ingyenes szöveges üzenetek, mobiltelefon és PC szinkronizált kapcsolatának biztosítása valamint multimédiás tartalmak tárolása és megosztása.

A közösségi oldalak szolgáltatásainak kínálata mellett a felhasználók a Wadja MessageAds rendszerét is alkalmazhatják, amely a cég egyedi, SMS alapú, tartalmi háló jellegű, marketingüzenetek továbbítására kialakított hirdetési szolgáltatása. A MessageAds nyomon követi a felhasználók érdeklődési körét és akár más közösségi oldalakról, például a Twitterről is képes feedeket integrálni rendszerébe.

„A különböző cégek számára egy teljeskörű és testreszabott közösségi médiafelületet biztosítunk, így a jövőben jobban megismerik a fogyasztókat, valamint kialakítják a véleményformálók egy olyan csoportját, amely kiszolgálja a már meglévő fogyasztókat és egyúttal újakat is képes bevonni.” – mondta Alex Christoforou ügyvezető Igazgató, a Wadja létrehozója.

A Wadja lehetővé teszi, hogy bárki egy egyszerű szöveges üzenettel frissíthesse brandelt profilját a közösségi oldalon, és elérhető általa például a Google Locations, amely segít a felhasználók tartózkodási helyéről tájékozódni, vagy a Mediabox, amely képek és multimédiás file-ok feltöltését, megosztását, szerkesztésüket is biztosíthatja.

Az Angliában tavaly létrehozott hálózat már több mint 4.000.000. taggal rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés