Connect with us

Nokia E72: 5 megapixeles új okosság

Kütyük

Nokia E72: 5 megapixeles új okosság

Megérkezett a Nokia legfrissebb business smartphone-ja.

A sikeres Nokia E71 receptjét követve – mely a cég eddigi legkeresettebb, QWERTY billentyűzetes készüléke – a Nokia Eseries családjának ezen legújabb, E72 típusjelzésű tagja megtartja elődjének elengedhetetlen elemeit, miközben számos területen tovább bővíti annak képességeit. ˝A Nokia E71 kiemelkedő piaci teljesítményének ellenére folyamatosan kutatjuk, hogyan tökéletesíthetnénk a készüléket˝ – mondta Ilari Nurmi, a Nokia alelnöke. ˝Így vettük át az asztali gépekhez hasonló levelezési élményt a Nokia E75-ből, és tettünk hozzá egy optikai navigációs gombot, amivel könnyebben navigálhatunk a menükben, az üzenetek között, és gyorsabban tologathatjuk a képeket. Továbbfejlesztettük a kamerát 5 megapixelesre, és adtunk hozzá egy 3,5 milliméteres jack dugót˝.

Ezeken a fejlesztéseken felül a készüléktulajdonosok először lesznek képesek beállítani a Nokia Messaging által biztosított azonnali üzenetküldési (IM) fiókjaikat közvetlenül a kezdőképernyőről. A készülék tulajdonosai csupán néhány lépessel kapcsolódhatnak kedvenc IM fiókjaikhoz, mint például a Yahoo! Messengerhez, a Gtalkhoz vagy az Ovihoz.

Az új IM funkciókat kiegészítik a Nokia levelezési megoldásai: az örökös Nokia mobil e-mail és IM licenc, a Nokia Messaging, valamint a telepített Mail for Exchange és IBM Lotus Notes Traveler kliensek. A népszerű fiókok, mint a Yahoo! Mail, a Gmail, a Windows Live Hotmail, az Ovi Mail és ezernyi más e-mail szolgáltató elérése egyszerű a készülékben található továbbfejlesztett e-mail beállítással, ugyanazzal az egyszerű felhasználói felülettel, amely a tulajdonos összes vállalati e-mail fiókját is integrálja.

Fontos kiemelni a megnövelt teljesítményt, beleértve a gyorsabb internetes fel- és letöltési sebességeket. További említést érdemlő funkciók, melyek a Nokia E72-t várhatóan olyan népszerűvé teszik, mint a Nokia Eseries nemrégiben bemutatott darabjait, például az A-GPS és iránytű beépített Térképekkel, beleértve az időkorlát nélküli gyalogos navigációt és a 10 napos részletes navigációt (amennyiben ez az első három hónapban aktiválásra kerül). A beszélgetések szintén tisztábbak az aktív zajszűréssel, a zseblámpa funkció pedig a szóköz billentyű lenyomásával egyszerűen bekapcsolható. Az irodai teljesítményt a Microsoft Office 2007-tel kompatibilis, új Quickoffice verzióval fejlesztették, amihez az új funkciók megjelenésekor a frissítések ingyenesek.

A mindössze 10 milliméter vastag Nokia E72 várhatóan 2009 harmadik negyedévének végétől lesz kapható, megközelítőleg 350 eurós nettó kiskereskedelmi áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő