Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola VE66 Luxury – 5 megapixeles luxusmobil

Kütyük

Motorola VE66 Luxury – 5 megapixeles luxusmobil

A Motorola Budapesten is bemutatta a Motorola VE66 különleges kiadását, a Motorola VE66 Luxury mobiltelefont.

Mostantól Magyarországon is kapható a Motorola új, VE66 Luxury típusú mobiltelefonja. A Motorola VE66 Luxury különleges, szétcsúsztatható formatervét a lehető legelegánsabb anyagokból álmodták újra. A 18 és 24 karátos aranyban csillogó készülékház valódi bőrborítású hátlapot kapott, ráadásul a feltűnő eleganciára vágyó, igényes vásárlókat a szolgáltatások széles palettájával kényezteti a Motorola VE66 luxus kiadása. A telefon elegáns, 18 és 24 karátos arannyal futtatott készülékházzal, 5 megapixeles, autófókuszos kamerával, CrystalTalk zajcsökkentő technológiával, belső antennás FM rádióval, valamint 32 GB-ig bővíthető memóriával rendelkezik.

A VE66 széria tagjai, a VE66 és a VE66 Luxury az első Motorola telefonok, melyekre valós idejű információk tölthetőek le időjárásról, sporteredményekről, repülőjáratokról, vagy más, társasági eseményekről a widget-integrációnak köszönhetően.

A Motorola VE66 Luxury a továbbfejlesztett CrystalTalk technológia révén felerősíti a beszélgetések hangját és segít a háttérzaj csökkentésében, így gyakorlatilag semmi nem állhat a telefonáló és telefonhívásai közé. A CrystalTalk technológiával ellátott mobilon figyelemre méltó különbség érzékelhető a beszélgetések tisztaságában és érthetőségében a személyre szabott zajadaptációnak köszönhetően. A VE66 Luxury készülékben két mikrofon segíti a környezeti háttérzajok kiszűrését.

A Motorola VE66 Luxury FastScroll navigációs gyűrűje gyors és pontos keresést tesz lehetővé a menük és a tartalmak között. A 2.0-ás USB csatlakozó gyors adathozzáférést biztosít a felhasználó számítógépe és a beépített MP3 lejátszó között. Wi-Fi kapcsolattal az internet-böngészés, fotók, audió- vagy videó-fájlok megosztása is csak néhány lépés. A beépített FM rádió RDS funkciójának segítségével új zeneszámok fedezhetők fel, hiszen az éppen szóló dal előadójának nevét és a zeneszám címét is képes megjeleníteni a készülék.

A telepített és a letölthető widgetek olyan információkhoz engednek valós idejű hozzáférést a világhálón keresztül, mint az időjárás, sporteredmények, részvénymutatók, repülőjáratok, társasági események, vagy más, fontos hírek.

Magyarország első Motorola VE66 Luxury készüléke már a piacra lépés előtt megtalálta jótékony gazdáját. Az első készülékre a vatera.hu, hazánk legnagyobb online aukciós oldalának felhasználói licitálhattak 2009. június 3. és 9. között. A Vatera Premier jótékonysági aukció kedvezményezettje a Bátor Tábor Alapítvány, melynek munkáját Komarnik László vaterázó segítette 166.000 forintos, aranyat erő licitjével. A Motorola további pénzadomány felajánlásával 200.000 forintra kerekítette a jótékonysági aukción befolyt összeget.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés