Connect with us

Motorola VE66 Luxury – 5 megapixeles luxusmobil

Kütyük

Motorola VE66 Luxury – 5 megapixeles luxusmobil

A Motorola Budapesten is bemutatta a Motorola VE66 különleges kiadását, a Motorola VE66 Luxury mobiltelefont.

Mostantól Magyarországon is kapható a Motorola új, VE66 Luxury típusú mobiltelefonja. A Motorola VE66 Luxury különleges, szétcsúsztatható formatervét a lehető legelegánsabb anyagokból álmodták újra. A 18 és 24 karátos aranyban csillogó készülékház valódi bőrborítású hátlapot kapott, ráadásul a feltűnő eleganciára vágyó, igényes vásárlókat a szolgáltatások széles palettájával kényezteti a Motorola VE66 luxus kiadása. A telefon elegáns, 18 és 24 karátos arannyal futtatott készülékházzal, 5 megapixeles, autófókuszos kamerával, CrystalTalk zajcsökkentő technológiával, belső antennás FM rádióval, valamint 32 GB-ig bővíthető memóriával rendelkezik.

A VE66 széria tagjai, a VE66 és a VE66 Luxury az első Motorola telefonok, melyekre valós idejű információk tölthetőek le időjárásról, sporteredményekről, repülőjáratokról, vagy más, társasági eseményekről a widget-integrációnak köszönhetően.

A Motorola VE66 Luxury a továbbfejlesztett CrystalTalk technológia révén felerősíti a beszélgetések hangját és segít a háttérzaj csökkentésében, így gyakorlatilag semmi nem állhat a telefonáló és telefonhívásai közé. A CrystalTalk technológiával ellátott mobilon figyelemre méltó különbség érzékelhető a beszélgetések tisztaságában és érthetőségében a személyre szabott zajadaptációnak köszönhetően. A VE66 Luxury készülékben két mikrofon segíti a környezeti háttérzajok kiszűrését.

A Motorola VE66 Luxury FastScroll navigációs gyűrűje gyors és pontos keresést tesz lehetővé a menük és a tartalmak között. A 2.0-ás USB csatlakozó gyors adathozzáférést biztosít a felhasználó számítógépe és a beépített MP3 lejátszó között. Wi-Fi kapcsolattal az internet-böngészés, fotók, audió- vagy videó-fájlok megosztása is csak néhány lépés. A beépített FM rádió RDS funkciójának segítségével új zeneszámok fedezhetők fel, hiszen az éppen szóló dal előadójának nevét és a zeneszám címét is képes megjeleníteni a készülék.

A telepített és a letölthető widgetek olyan információkhoz engednek valós idejű hozzáférést a világhálón keresztül, mint az időjárás, sporteredmények, részvénymutatók, repülőjáratok, társasági események, vagy más, fontos hírek.

Magyarország első Motorola VE66 Luxury készüléke már a piacra lépés előtt megtalálta jótékony gazdáját. Az első készülékre a vatera.hu, hazánk legnagyobb online aukciós oldalának felhasználói licitálhattak 2009. június 3. és 9. között. A Vatera Premier jótékonysági aukció kedvezményezettje a Bátor Tábor Alapítvány, melynek munkáját Komarnik László vaterázó segítette 166.000 forintos, aranyat erő licitjével. A Motorola további pénzadomány felajánlásával 200.000 forintra kerekítette a jótékonysági aukción befolyt összeget.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő