Connect with us

Hirdetés

technokrata

IPTV, nem csak a Magyar Telekomtól

Kütyük

IPTV, nem csak a Magyar Telekomtól

A Magyar Telekom elindította a nagykereskedelmi partnereivel közös IP televíziós (IPTV) szolgáltatását, amelynek igénybevételével az internetszolgáltatók a Magyar Telekommal együtt, de saját márkanevük alatt nyújthatnak korszerű IPTV szolgáltatást előfizetőiknek.

A Magyar Telekom műszaki hátterét és kapacitásait használó új megoldás lehetővé teszi, hogy a nagykereskedelmi szélessávú termékeinket – a nagykereskedelmi ADSL-t és a telefonszolgáltatás nélküli ADSL-t – igénybe vevő üzleti partnereink saját márkanevükkel nyújtsanak IPTV szolgáltatást az internetszolgáltatásuk mellett. Ennek köszönhetően a Magyar Telekom internetszolgáltató partnerei 2-play (internet és IPTV), illetve telefonszolgáltatást is tartalmazó 3-play csomagokat kínálhatnak ügyfeleiknek.

A Magyar Telekom a jövőben lehetőséget biztosít együttműködő internetszolgáltató partnereinek a közös IPTV szolgáltatás bevezetésére. A társszolgáltatók és a Magyar Telekom által közösen nyújtott IPTV szolgáltatás keretében egyéni programcsomagok alakíthatók ki a Magyar Telekom rendelkezésére álló televíziócsatornákból, a tartalomtulajdonosok által megszabott keretek között.

Az internetszolgáltató partnereink márkanevével kínált IPTV szolgáltatás fejlesztésében maguk a társszolgáltatók is részt vettek, és a tesztelések lezárását követően folyamatosan hirdetik meg a szolgáltatást ügyfeleiknek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés