Connect with us

Mio Spirit – hazánkban az új GPS navigáció

Kütyük

Mio Spirit – hazánkban az új GPS navigáció

A Mio ma Magyarországon is bemutatta legújabb navigációs szoftverét, a Mio Spiritet.

Az új technológiai stratégia részeként bevezetett szoftvert kifejezetten a felhasználók utazási igényeihez igazodva fejlesztették ki. A Mio Spirit még kézenfekvőbb navigációt, felhasználóbarát felületet, és az iparágban elsőként úgynevezett ˝Explore More˝ funkciót kínál. Ennek köszönhetően még egyszerűbbé válik a tájékozódás, és gyorsabban rátalálhatunk a számunkra fontos hasznos helyekre (POI), célállomásokra. Az új szoftver az új S sorozat – Mio S300, S500 és a S760 – navigációs készülékeibe kerül elsőként, melyek július elejétől hazánkban is elérhetőek lesznek.

A felhasználóbarát szoftver kifejlesztése érdekében a Mio egy többgenerációs nemzetközi szintű kutatást végzett, hogy átfogó képet kapjon a PND felhasználók tapasztalatairól. A két éves kutatómunkának köszönhetően a Mio Spirit egy tervezői és kivitelezői funkciókkal továbbfejlesztett navigációt kínáló eszköz, amely nem csupán egyik helyről a másik helyre történő navigálásra szolgál, hanem további érdekes és hasznos információval támogatja a PND felhasználóját az útja során.

-Tervezés: NavPix fotónavigáció és a Google Maps-ről letöltött előre megtervezett útvonalak segítenek az utazás előzetes megtervezésében.
-Utazás: TruMap a hagyományos papír térképre emlékeztető megjelenés egy tisztább átláthatóbb térképet kínál, ezáltal megkönnyíti a tájékozódást. A gazdaságos útvonaltervezéssel olyan utat számol a szoftver, ami a kanyarokat és a megállásokat-elindulásokat figyelembe véve kevesebb üzemanyag-felhasználással jár.
-Időtöltés: ˝Explore Mode˝ segítségével könnyen megtalálhatjuk a számunkra fontos hasznos helyeket (POI), időt és energiát takarítva meg a többlépcsős keresési menü használatával szemben. A lebegő hasznos helyek menü beépített útikönyvként széleskörű információt szolgáltat, megkönnyítve ezzel a felfedezést. A rögzítés gomb megnyomásával útvonalakat, hanganyagokat készíthetünk saját útikönyvünk számára, amit később újranézhetünk vagy akár másokkal is megoszthatunk.
-Könnyű használat: Az ikonok kezdő felhasználók számára is érthetőek. A menü felépítése lehetővé teszi, hogy ne kelljen oda- és visszanavigálni az útvonal tervezés során, vagy a hasznos helyek keresésekor.

A Mio Spirit olyan felhasználóbarát funkciókat kínál, mely segítségével az érdekesebb navigációs helyeket könnyedén megtalálhatjuk. A teljes étterem nevének megadása helyett, elég annak csak egy részét beírnunk, mint például: ˝kávézó˝, és a közelben fellelhető összes kávézót megjeleníti. A könnyen kezelhető felhasználói felület ugyancsak a PND tulajdonosok kényelmét szolgálja.

˝A Mio Spirit egy igazi áttörés a navigációs szoftverek területén. Örülök, hogy a Moov S sorozat tagjai hamarosan Magyarországon is elérhetőek lesznek. Bizonyára lenyűgözik majd a felhasználókat és nem fognak az új készülékekben csalódni˝ – mondta Banga Zsuzsanna, a Mio Technology magyarországi marketing menedzsere. Továbbá hangsúlyozta, hogy a Mio Spirit szoftver bevezetésével, a PND készülékek még több élményt, magabiztosságot és örömteli perceket kínálnak majd az utazás során, melyek használatával egyben pénzt, időt és energiát takaríthatunk meg.

Az új készülékek közül az S505-ös modell (4,7 colos LCD) 64.900 forintba kerül, az S555 (4,7 colos LCD) 79.900 forintos áron kapható, az S760-ért (7 colos LCD) pedig 89.900 forintot kérnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő