Connect with us

Jövő héten ismét ingyenes T-Mobile Kapcsolat koncert

Kütyük

Jövő héten ismét ingyenes T-Mobile Kapcsolat koncert

A magenta szolgáltató ma délelőtt egy budapesti sajtótájékoztatón ismertette az idei Kapcsolat koncert részleteit.

2009. június 27-én, szombaton 13. alkalommal rendezik meg a T-Mobile Kapcsolat koncert, melynek sztárfellépője idén a Simply Red zenekar lesz, előtte pedig Király Viktor, a Megasztár 4 győztese lép színpadra. Európa egyik legnagyobb ingyenes zenei eseményének megvalósításában a főszervező T-Mobile partnerei a Sony Ericsson, a Danubius Rádió, a TV2, az EXIT programmagazin, a Metropol napilap, az [origo], a Pesti Est és a PORT.hu. Az egész estés kikapcsolódást nyújtó programra a szervezők az elmúlt évekhez hasonlóan több százezer embert várnak az ’56-osok terére. Az eseményhez kapcsolódóan a T-Mobile ügyfelei a t-zones és web´n´walk portálról díjmentesen tölthetik le a Simply Red néhány sikerszámát a koncertet megelőző napokban.

A T-Mobile Kapcsolat koncerten ez elmúlt években olyan sztárok léptek fel, mint Sting, Elton John vagy Santana. Az este főszereplője idén a Mick Hucknall nevével fémjelzett Simply Red jelenti, és a magyar közönség újra találkozhat a 2008-as Megasztár győztesével, Király Viktorral is.

Az ´56-osok terén, a Városligeti fasor magasságában felállított színpadon zajló események az elmúlt évekhez hasonlóan a Műcsarnok felől lesznek a legjobban láthatóak, a Hősök terén összegyűltek az idén is óriáskivetítőkön kísérhetik figyelemmel azokat. A kiváló zenei élményről a legkorszerűbb technikát képviselő hangrendszerek és kivetítők gondoskodnak.

A T-Mobile társadalmi felelősségvállalásával összhangban ezen az eseményen különösen nagy hangsúlyt helyez a környezetvédelemre és a hátrányos helyzetűek segítésére, akik így akadályok nélkül a koncert részesei lehetnek. A Nonprofit Információs és Oktatási Központ bevonásával kiválasztott közhasznú szervezet, a Nagycsaládosok Tótkomlósi Egyesületének félszáz pártfogoltját t is vendégül látja.

A T-Mobile a színpad és a helyszín kialakításakor külön figyelmet fordít arra, hogy a zöldterületet és fákat kordonnal védje, illetve esetleges károk esetén helyreállításukról mihamarabb gondoskodik. A szervezők azt tanácsolják a koncertre látogatóknak, hogy időben tájékozódjanak a helyszín megközelítésének lehetőségeiről és a közlekedési változásokról. A T-Mobile a kerékpárral érkezőkre is gondolva biciklitárolót alakít ki, ahol a kétkerekűek a koncert idejére elhelyezhetők.

Érdemes figyelemmel kísérni a T-Mobile honlapját (www.t-mobile.hu/t-mobile), valamint a koncert támogatóinak hirdetéseit, mert a hasznos információk mellett számos, a Kapcsolat koncerthez kapcsolódó játékban értékes díjakat nyerhetnek: találkozási lehetőséget a Simply Red együttes frontemberével, Mick Hucknall-el, valamint VIP koncertbelépőket és CD-ket.

A T-Mobile a koncerten kívül még egy apró ajándékkal szeretne kedveskedni zenerajongó ügyfeleinek, ezért a t-zones vagy web´n´walk portál Zene oldaláról, vagy közvetlenül a Kapcsolat koncert összeállításból díjmentesen letölthetővé teszi a Simply Red öt sikerszámát 2009. június 22. és 27. között.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom