Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jövő héten ismét ingyenes T-Mobile Kapcsolat koncert

Kütyük

Jövő héten ismét ingyenes T-Mobile Kapcsolat koncert

A magenta szolgáltató ma délelőtt egy budapesti sajtótájékoztatón ismertette az idei Kapcsolat koncert részleteit.

2009. június 27-én, szombaton 13. alkalommal rendezik meg a T-Mobile Kapcsolat koncert, melynek sztárfellépője idén a Simply Red zenekar lesz, előtte pedig Király Viktor, a Megasztár 4 győztese lép színpadra. Európa egyik legnagyobb ingyenes zenei eseményének megvalósításában a főszervező T-Mobile partnerei a Sony Ericsson, a Danubius Rádió, a TV2, az EXIT programmagazin, a Metropol napilap, az [origo], a Pesti Est és a PORT.hu. Az egész estés kikapcsolódást nyújtó programra a szervezők az elmúlt évekhez hasonlóan több százezer embert várnak az ’56-osok terére. Az eseményhez kapcsolódóan a T-Mobile ügyfelei a t-zones és web´n´walk portálról díjmentesen tölthetik le a Simply Red néhány sikerszámát a koncertet megelőző napokban.

A T-Mobile Kapcsolat koncerten ez elmúlt években olyan sztárok léptek fel, mint Sting, Elton John vagy Santana. Az este főszereplője idén a Mick Hucknall nevével fémjelzett Simply Red jelenti, és a magyar közönség újra találkozhat a 2008-as Megasztár győztesével, Király Viktorral is.

Az ´56-osok terén, a Városligeti fasor magasságában felállított színpadon zajló események az elmúlt évekhez hasonlóan a Műcsarnok felől lesznek a legjobban láthatóak, a Hősök terén összegyűltek az idén is óriáskivetítőkön kísérhetik figyelemmel azokat. A kiváló zenei élményről a legkorszerűbb technikát képviselő hangrendszerek és kivetítők gondoskodnak.

A T-Mobile társadalmi felelősségvállalásával összhangban ezen az eseményen különösen nagy hangsúlyt helyez a környezetvédelemre és a hátrányos helyzetűek segítésére, akik így akadályok nélkül a koncert részesei lehetnek. A Nonprofit Információs és Oktatási Központ bevonásával kiválasztott közhasznú szervezet, a Nagycsaládosok Tótkomlósi Egyesületének félszáz pártfogoltját t is vendégül látja.

A T-Mobile a színpad és a helyszín kialakításakor külön figyelmet fordít arra, hogy a zöldterületet és fákat kordonnal védje, illetve esetleges károk esetén helyreállításukról mihamarabb gondoskodik. A szervezők azt tanácsolják a koncertre látogatóknak, hogy időben tájékozódjanak a helyszín megközelítésének lehetőségeiről és a közlekedési változásokról. A T-Mobile a kerékpárral érkezőkre is gondolva biciklitárolót alakít ki, ahol a kétkerekűek a koncert idejére elhelyezhetők.

Érdemes figyelemmel kísérni a T-Mobile honlapját (www.t-mobile.hu/t-mobile), valamint a koncert támogatóinak hirdetéseit, mert a hasznos információk mellett számos, a Kapcsolat koncerthez kapcsolódó játékban értékes díjakat nyerhetnek: találkozási lehetőséget a Simply Red együttes frontemberével, Mick Hucknall-el, valamint VIP koncertbelépőket és CD-ket.

A T-Mobile a koncerten kívül még egy apró ajándékkal szeretne kedveskedni zenerajongó ügyfeleinek, ezért a t-zones vagy web´n´walk portál Zene oldaláról, vagy közvetlenül a Kapcsolat koncert összeállításból díjmentesen letölthetővé teszi a Simply Red öt sikerszámát 2009. június 22. és 27. között.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés