Connect with us

iPhone 3G S – a legújabb őrület

Kütyük

iPhone 3G S – a legújabb őrület

Az Apple bemutatta legújabb mobiltelefonját.

Egy évvel az iPhone 3G után most megérkezett az almás cég legfrissebb mobil készüléke, az iPhone 3G S. A mellékelt fényképek alapján pillanatok alatt felmérhető, hogy a változások ezúttal nem annyira a külcsín, hanem sokkal inkább a belbecs kapcsán keresendők.

A 2 megapixeles kamera átadta a helyét egy 3 megapixeles fényképezőgépnek, mely végre már autofókusszal is rendelkezik. Hasonlóképpen fontos változás, hogy a kamerával immár videózni is lehet, még pedig 640×480 pixeles felbontás és 30 képkocka/másodperces sebesség mellett. Makró üzemmódot is kapunk, melynek segítségével akár 10 centiméteres tárgytávolság esetén is éles képeket készíthetünk.

Említést érdemel továbbá a 7,2 Mbps sebességű HSDPA, az integrált GPS, a digitális iránytű, a 16, illetve 32 GB-os tárkapacitás, a Nike+ támogatás, a Copy/Paste és MMS funkciók, a hangvezérlés, a korábbiaknál akár kétszer fürgébb működés, illetve a vadonatúj iPhone OS 3.0, mely a korábbi iPhone-okra is ingyenesen letölthető lesz.

Az iPhone 3G S forgalmazása június 19-én fog megkezdődni, és az új készülék néhány hónapon belül nyolcvan országban kapható lesz. A készülék kezdőára 199-299 dollár között alakul.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom