Connect with us

technokrata

Új üzleti tarifák a Vodafone-nál

Kütyük

Új üzleti tarifák a Vodafone-nál

Június 3-tól új tarifacsaládot vezetett be a Vodafone az üzleti szegmensben is.

Az új tarifacsomagok által a költségek még inkább kontrollálhatóvá válnak, hiszen normál használat mellett csak a havidíjat kell megfizetni.

Az Üzleti Szabadon és a Vodafone Office néven elérhető új üzleti csomagok legfőbb előnye a tarifában foglalt, irányonkénti díjmentes beszélgetések. Az ügyfelek így szabadon beszélhetnek anélkül, hogy a költségek miatt kellene aggódniuk. A nem díjmentes irányok esetében a havidíj 100%-ban lebeszélhető másodperc alapon, ráadásul a magasabb kategóriájú csomagoknál lehetőség van a magán és üzleti hívások szétválasztására is a mind teljesebb költségkontroll érdekében.

A már egy előfizetéstől elérhető Üzleti Szabadon Standard díjcsomaggal az ügyfelek díjmentesen telefonálhatnak hálózaton belül és vezetékes irányba, az Üzleti Szabadon Plusz csomaggal pedig hálózaton kívülre is! A csomagok emellett szabadon kombinálhatóak a már meglévő Vodafone Üzleti FIX, Presztízs és Üzleti Duó csomagokkal.

A Vodafone új üzleti tarifái most hűségnyilatkozat aláírása nélkül is megvásárolhatóak. Emlékezetes, hogy a Vodafone májusban vezette be új tarifastruktúráját az egyéni előfizetői szegmensben, Vodafone Plus néven.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák