Connect with us

Internetezés laptoppal, USB-s és vezetékes eszközök nélkül

Kütyük

Internetezés laptoppal, USB-s és vezetékes eszközök nélkül

Szabadság – az Ericsson új szélessávú modulja révén.

A skandináv vállalat kifejezetten netbookokhoz fejlesztett mobil szélessávú modulját a világ legnagyobb hálózatai közül sok már előzetesen hitelesítette. Az Ericsson F3307 beépített mobil szélessávú modul megszabadítja a netbookokat a többi olyan nehézkes internetes eszköztől, mint az USB modemek és egyben lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy a világszerte 100 országban több mint 1 milliárd felhasználó által használt mobil szélessávú technológia, a HSPA segítségével közvetlenül csatlakozzanak az internetre.

A netbookokra optimalizált új modul egyszerű használatot és alacsony energiaigényt nyújt. Az Ericsson több mint 75 ország mobil szolgáltatójával végeztette el moduljai előhitelesítését, hiszen a végengedélyezési folyamat lerövidülésével a netbook gyártók számára lehetővé vált a gyorsabb termékbevezetés és piacra kerülési idő. Ezen felül az Ericsson szorosan együttműködik az Intellel, hogy az F3307 mobil szélessávú modult az Intel Pine Trail-M nevű következő generációs netbook platformján is hitelesítsék.

Az Ericsson becslése szerint 2009 és 2014 között több mint 300 millió netbook talál majd gazdára, a legtöbbjük mobil szélessávú képességekkel felruházva. Sok szolgáltató már ma is csomagban kínál mobil szélessávval netbookot, és 2011-re a szolgáltatók fogják értékesíteni az eladott netbookok 30%-át.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom