Connect with us

technokrata

Djuice mobile mail: az e-mailek bárhol utolérnek

Kütyük

Djuice mobile mail: az e-mailek bárhol utolérnek

Lássuk, pontosan mit is nyújt számunkra a Pannon legújabb szolgáltatása!

A mobilos e-mailezés nem új találmány, de eddig főleg az üzletemberek és az IT-guruk privilégiuma volt. A djuice mobile mail szolgáltatással immár számodra is egyszerűen elérhető mindez: szabadon jöhetsz-mehetsz, és nem kell tartanod attól, hogy elszalasztod a mailjeidet, hiszen azok bárhol utolérnek a mobilodon – olvasható az operátor most kiadott közleményében.

Nyáron biztosan jóval kevesebbet ülsz otthon, amikor vár a napsütés, a szabadság, a szórakozás, de a djuice mobile mail igénybevétele esetén nem kell lemondanod az e-mailezésről sem, elvégre bármikor megkaphatod, elolvashatod a legfrissebb sztorikat, amiket a barátaid küldenek, megnézheted a tegnap esti buli körbeküldött fotóit, vagy akár rögtön le is e-mailezhetitek, melyik Balaton-parti büfében fogtok összefutni este. A djuice mobile mail szolgáltatás megrendelése után mobiltelefonodon is elérheted e-mail felhasználói fiókjaidat – egyszerre akár többet is ugyanazon a felületen, hiszen a szolgáltatás a mobiltelefon postafiókjába gyűjti össze a különböző (például freemail, gmail vagy akár citromail) e-mail címekre érkező üzeneteket. Sőt, a djuice mobile mail még az e-mail üzenetek mellékleteit is képes kezelni, és megtekintéskor a képernyő méretéhez igazítva át is méretezi, tömöríti a file-okat.

A djuice mobile mail könnyen kezelhető, ügyfélbarát és megfizethető szolgáltatás. A szolgáltatás havidíja 300 forint, amely 100 MB forgalmi keretet foglal magában, mely kizárólag djuice mobile mail adatforgalomra vehető igénybe, és belföldön, Pannon hálózaton belül használható fel. Ha most rendeled meg a szolgáltatást, akkor augusztus 31-ig 0 forintos havidíjért élvezheted a djuice mobile mail előnyeit, sőt, még a leveleid által generált adatforgalom után sem kell fizetned.

A djuice mobile mail a legtöbb ma használatos készüléken elérhető, hiszen a mai telefonok túlnyomó többsége rendelkezik a szolgáltatáshoz szükséges e-mail klienssel. A készülékek és a támogatott e-mail szolgáltatások listáját, valamint a további információkat is megtalálod a mobilemail.hu webhelyen.

A szolgáltatás a mobilemail.hu oldalon történő regisztrációval rendelhető meg. A szolgáltatást djuice és Pannon előfizetők vehetik igénybe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák