Connect with us

technokrata

Állatkerti belépő SMS-ben a Vodafone-tól

Kütyük

Állatkerti belépő SMS-ben a Vodafone-tól

Május 30-tól SMS-ben is lehet belépőt vásárolni a Fővárosi Állat- és Növénykertbe a Vodafone hálózatán.

A belépőjegy vásárlását a 06-70-8-100-966 telefonszámra küldött SMS-sel lehet kezdeményezni, melyben fel kell tüntetni a jegy(ek) típusát (F – felnőtt, GY – gyermek, Ny – nyugdíjas, CS – családi (2 felnőtt és 2 gyermek belépésére jogosít), K – kiegészítő gyermekjegy (családi belépőhöz), majd szóköz nélkül a jegyek darabszámát. Így például 2 felnőtt és 1 gyermekjegy vásárlása eseten az elküldendő kód ˝F2GY1˝, míg 1 családi belépő és 1 kiegészítő gyermekjegy esetén ˝CS1K1˝ lesz. Az SMS elküldése után érkezik egy, a vásárlás megerősítését kérő SMS (a 06-70-8-100-000-ás számról). Az adatok helyességét erre válaszolva (például: ˝OK˝) szükséges nyugtázni.

A sikeres vásárlásról az Állatkert visszaigazoló SMS-t küld, mely tartalmazza azt az egyedi azonosító kódot, mellyel várakozás nélkül, azonnal be lehet lépni az Állatkert főbejáratán. Az így megvásárolt belépőjegyek 60 napig érvényesek.

A szolgáltatás a Vodafone havidíjas ügyfelei számára érhető el, akik havi mobilszámlájuk terhére juthatnak hozzá a belépőkhöz. A vásárlóknak tranzakciós díjat nem, csak a két SMS és a belépőjegy árát kell megfizetni.

A Vodafone által nyújtott MobilVásárlás szolgáltatások célja, hogy egy sor, mobilkészüléken keresztül SMS-ben vásárolható szolgáltatással tegye még kényelmesebbé az ügyfelei mindennapjait: jelenleg elérhető így az autópálya e-matrica, intézhető SMS-ben már a parkolás és bárki bármikor lottózhat is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák