Connect with us

Frissített térképek iGO navigációkhoz

Kütyük

Frissített térképek iGO navigációkhoz

Elérhetők a legfrissebb térképek a Naviextras-on.

A naviextras.com portál több mint 30 PNA márka 100-nál is több kompatibilis készülékéhez kínálja a legújabb, 2009. első negyedéves térképeket. Emellett bizonyos új térképek vásárlásához most egyéves ingyenes frissítési lehetőség is jár.

Immár elérhetők a Nav N Go frissítőportálján a legfrissebb, 2009. első negyedéves Európa, Észak- és Dél-Amerika térképek a Nav N Go iGO 8 és az iGO amigo alapú navigációs készülékekhez. Az egyországos térképverziók, vagy a komplett régiókra vonatkozó csomagok a Naviextras Toolbox nevű ingyenes PC szoftver segítségével tölthetők le a kompatibilis készülékekre.

Az ingyenes frissítésre nem jogosultak számára a naviextras.com most számos, kedvezményes egyszeri áron megvásárolható térképet is kínál, egyéves ingyenes frissítési lehetőséggel. Ezáltal a kiválasztott térképek és hasznos helyek (POI-k) mostani frissítését követően a felhasználók az elkövetkező 12 hónapban újabb térképfrissítésekre számíthatnak, további felmerülő költségek nélkül.

A naviextras.com-on immár elérhető a 18 európai országot tartalmazó bővített Kelet-Európa térképcsomag is, mely a korábbihoz képest 6 országgal: Ciprus, a Cseh Köztársaság, Szlovénia, Észtország, Lettország és Litvánia térképével egészült ki. A felhasználók mindezek mellett egy évre előfizethetnek az útbiztonsági kamerák bővített, több adatot tartalmazó új csomagjaira, melyek immár Ausztriát, a Benelux államokat, az Egyesült Államokat, Kelet-Európát és Németországot is magába foglalják.

A Nav N Go navigációs szoftverplatformjaira épülő térkép- és tartalomfrissítő portál kompatibilitás-listája folyamatosan bővül. A naviextras.com jelenleg több mint 100 PNA készülékmodellhez kínál 70 országot is meghaladó térképfrissítést, további térképeket és praktikus 3D-s extrákat.

˝Az elmúlt hónapokban jelentős számban bővítettük a kompatibilis készülékek sorát, és továbbra is az a célunk, hogy ez a lista havonta akár 50 készülékkel bővüljön. Emellett szeretnénk még több extra szolgáltatást nyújtani a felhasználóink számára, mint például a TMC (közlekedési információs csatorna), az üzemanyagárak, vagy az ingyenes POI-adatbázisok˝ – mondta Simon Attila, a Nav N Go online-termék menedzsere.

A 2009 decemberében indított portál ma már 9 nyelven olvasható, melyek között megtalálható a török, a portugál és a lengyel is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom