Connect with us

technokrata

Vodafone: itt a Mobil Outlook

Kütyük

Vodafone: itt a Mobil Outlook

Újabb mobil e-mail szolgáltatás a Vodafone-tól.

A kínálatban eddig megtalálható BlackBerry szolgáltatás mellett június 2-ától a Vodafone új, Windows Mobile alapú úgynevezett push e-mail szolgáltatást kínál előfizetőinek, Mobil Outlook néven. A push e-mail szolgáltatás előnye, hogy a levelek a felhasználó mobiltelefonjára automatikusan megérkeznek, így nem kell rendszeresen bejelentkezni és megnézni az e-mail fiókot, hogy érkezett-e új levél.

A most bevezetett új szolgáltatás révén az előfizetők havi nettó 1.500 forintért 200 megabájtnyi emailhez férhetnek hozzá okostelefonjukon, bármikor, bárhonnan. A vállalati levelezésben legelterjedtebb, Microsoft Exchange szerverre épülő megoldással könnyen elérhetőek nemcsak a céges és magán levelek, hanem a naptárbejegyzések és a vállalati címlista is, továbbá egyszerűen szinkronizálhatóak a feladatok. A Mobil Outlook szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges, hogy az ügyfél rendelkezzen Microsoft Exchange 2003 vagy 2007 levelező szerverrel.

A Vodafone Mobil Outlook szolgáltatásához kiemelt készülékként mindössze nettó 24.975 forintért vásárolható meg a Samsung C6625 mobiltelefon.

A Vodafone már eddig is kínált push e-mail szolgáltatást, a BlackBerry Internet, Professional és Enterprise ajánlatai keretében, amelyek az üzleti előfizetők különböző igényeihez, a cégen belül mobil e-mail szolgáltatást használók számához igazodnak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp