Connect with us

technokrata

Java programok tömkelege, egy helyen

Kütyük

Java programok tömkelege, egy helyen

A Sun bemutatta Java alkalmazásokat összefogó webes áruházát, ahonnan a „fogd és vidd” technológiával gyerekjáték a programok letöltése és telepítése.

A 2009-es JavaOne konferencián a Sun Microsystems első alkalommal mutatta be a nyilvánosságnak a Java Store portált. A disztribúciós csatornán a fejlesztők közvetlen kapcsolatba léphetnek a világ mintegy 800 millió Java-technológiát alkalmazó számítógépes felhasználójával. A webáruházban a vásárlók tetszés szerint böngészhetik és vásárolhatják meg a Java, valamint JavaFX- alapú alkalmazásokat. „A Java Store a legérdekesebb, leghasznosabb és legszórakoztatóbb Java-szoftverek, illetve tartalmak gyűjtőhelye lesz.” – nyilatkozta Eric Klein, a Sun Java-marketingért felelős alelnöke.

A Sun bejelentette, hogy már elkezdődött a Java Store egyéni bétatesztje, és a portál még az idén elérhetővé válik minden egyesült államokbeli Java-felhasználó számára. A fejlesztők már elkezdhetik beküldeni a Java Warehouse-ba a Java Platform Standard Edition (Java SE) és JavaFX verzióra fejlesztett alkalmazásokat, amelyek később elérhetővé válnak a Java Store-ban.

A JavaFX platformon létrehozott Java Store a Java futásidejű környezetén (JRE) keresztül automatikusan jut el a végfelhasználókhoz. A Java Store webáruházban személyes hatékonyságnövelő, üzleti, közösségiháló- és szórakoztató szoftverek találhatók, amelyek egyszerű felhasználói felületen keresztül érhetők el. A Java Store segítségével a felhasználók biztonságosan, egyszerű egérműveletekkel közvetlenül számítógépükre telepíthetik az alkalmazásokat, ami az eddiginél jóval egyszerűbb folyamatot jelent.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp