Connect with us

Félmilliárd forintnyi termék a TeszVesz és a Vatera ingyenes konkurensénél

Kütyük

Félmilliárd forintnyi termék a TeszVesz és a Vatera ingyenes konkurensénél

A két hónapja indult a Vetera és TeszVesz díjmentes alternatívájaként aposztrofált Boltamarson.com elérte a havi 60 ezres látogatói számot.

Az indulás óta 10 ezer termék került fel a licitoldalra, melynek összértéke már meghaladja az félmilliárd forintot. Az üzemeltető szerint a siker titka nem pusztán az ingyenességben, sokkal inkább az eladók és vásárlók igényeire reagáló folyamatos fejlesztésekben keresendő. Az azonban nem derült ki, hogy a licitek hány százaléka lesz végül sikeres, holott ez fontos mutatószáma egy aukciós portálnak.

Két hónapja, a Vatera és a TeszVesz által bevezetett terméklistázási díj kapcsán döntött úgy a ForIdea Kft. fejlesztőcsapata, hogy egy korábbi diplomamunka alapjaira építve elindítja a Boltamarson.com licitsite-ot. Az induláskor a fejlesztők örökre szóló díjmentesség mellett tették le a voksukat, melynek eredményeként a Boltamarson.com versenytársainál olcsóbb értékesítést biztosít. A potenciális vevők már az első pillanattól fogva közvetlenül felvehetik a kapcsolatot az eladóval, így többet tudhatnak meg a megvenni kívánt portékáról, kisebb az eladandó áru körüli bizonytalanság.

A Boltamarson.com másik erőssége a folyamatos szolgáltatásfejlesztés, amit az aktív közösség generál. A fejlesztők az Ötletgyár című fórumon várják azokat a funkcionális fejlesztési javaslatokat, melyekkel még kényelmesebbé, használhatóbbá tehető az oldal. „Az indulás óta tekintélyes méretű fejlesztési listát kaptunk felhasználóinktól, ezek között fontossági sorrendet felállítva gyakorlatilag 2-3 naponta elő tudunk állni egy újabb, a marslakók kényelmét elősegítő szolgáltatással” – tette hozzá Kátai Sándor, a Boltamarson.com vezető fejlesztője.

Az egyik legújabb fejlesztés például lehetővé teszi, hogy az eladók saját honlapjukon is boltot nyissanak, melyben a Boltamarson.com-ra felvitt árucikkeik jelennek meg. Ehhez mindössze egy pár perc alatt elvégezhető bővítést kell végrehajtaniuk weboldalukon. A boltnyitás és fenntartás szintén díjmentes; az elmúlt egy hónapban összesen 60 különálló, a Boltamarson.com technológiáját felhasználó online bolt nyílt meg az interneten.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő