Connect with us

technokrata

TomTom White Pearl – stílusos GPS navigáció

Kütyük

TomTom White Pearl – stílusos GPS navigáció

Az első TomTom navigációs készülék, mely kimondottan a hölgyek igényeinek megfelelően lett kialakítva.

A TomTom a mai napon különleges bejelentést tett: a cég piacra dobja kimondottan hölgyek igényeire szabott legfrissebb navigációs készülékét. A TomTom White Pearl a nemrégen útjára indított TomTom ONE IQ Routes modell továbbfejlesztett, kifejezetten női igényekre szabott változata, melyet luxus kivitel és bővített tartalmi szolgáltatás tesz stílusosan élvezetes és stresszűző navigációs kiegészítővé.

A gyöngyház színű borításnak és a színben, valamint anyaghasználatban egyező EasyPort rögzítőnek köszönhetően a készülék megjelenése eltér a szokásos TomTom navigációs készülékekétől. A White Pearl-t egybefüggő, finoman örvénylő virágmotívum díszíti, amely érzéki összhangban van a készülék bekapcsolásakor megjelenő ˝kezdőképpel˝.

A White Pearl és annak rögzítője könnyen tisztán tartható, és biztonságosan tárolható a készülékhez járó, stílusban igazodó, különleges minőségű selyemtokban, mely méretéből adódóan könnyedén hordozhatóvá teszi a készüléket, akár a legkisebb női retikülben is.

A készülék számos, előre telepített Érdekes Ponttal (POI) lett bővítve, olyan speciális kategóriáknak is helyet adva, mint az ˝Érdekes látnivalók˝, a ˝Vásárolj, amíg bírsz˝ valamint a ˝Napi divat˝ kategóriák, melyek gond nélkül elvezetnek a városban található legjobb helyekhez, legyen szó divatbutikokról vagy lakberendezési áruházakról, éttermekről vagy bárokról, kávé-, vagy teaházakról, színházakról, vagy mozikról, így meghagyva minden hölgynek a felfedezés élményét.

A készülék természetesen a TomTom-tól már megszokott navigációs funkciókkal is el van látva, amely az egyszerű használhatóságon túl tartalmazza a Map Share technológiát a ˝Segítség!˝ menüt és még sok más hasznos funkciót. A készülék továbbá tartalmazza a TomTom által kifejlesztett IQ Routes útvonal-kalkulációs csúcstechnológiát is, ami automatikusan a navigációs piacon elérhető leggyorsabb és legpontosabb útvonal-kalkulációt biztosítja a felhasználók számára. Végezetül, a TomTom White Pearl tökéletes sávnavigációt biztosít az Advanced Lane Guidance funkciónak köszönhetően, mely segít eligazodni az összetettebb közlekedési csomópontoknál és autópálya lehajtóknál.

A TomTom White Pearl június végétől korlátozott számban lesz elérhető Magyarországon. A készülék ajánlott fogyasztói ára 59.990 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp