Connect with us

technokrata

Félszáz új alkalmazás az Iwiwen

Kütyük

Félszáz új alkalmazás az Iwiwen

Már több mint félszáz alkalmazásból választhatnak az Iwiw felhasználói.

A folyamatosan bővülő kínálatból a legnépszerűbbek között van az Iwiw Fejlesztői Verseny egyik győztese, az Egymás szemében. Az ismerős-véleményező alkalmazást eddig közel egymillióan (920 ezren) vették fel az Iwiw profiljuk alá. A Csajok és pasik randikereső alkalmazást közel százezren, a Videotelefont 62 ezren, a Sün! Sün!! Sün!!! alkalmazást pedig, amellyel viccesen egy virtuális sünnel dobhatja meg a felhasználó ismerősét, 47 ezren tartották érdemesnek arra, hogy kipróbálják.

Népszerű még a Világvándor, amely alkalmazásban megadhatja a felhasználó, hogy melyik országban él, merre járt, vagy hová szeretne eljutni, de közkedvelt a Zene Doboz is, ahol kedvenc zenéit, klipjeit válogathatja össze a látogató. Természetesen sokan játszanak is, 20 ezernél több iwiwezőt szórakoztatnak nap mint nap a Sudoku és Pasziánsz programok. Mindezekkel együtt 18 olyan alkalmazás található a közkedvelt közösségi oldalon, melyet több mint 10 ezer felhasználó telepített és használ. Az Alkalmazások aloldalt átlagosan naponta 300 ezer felhasználó látogatja, ami az indulás óta heti 850 ezer egyedi felhasználót jelent.

Világvándor

„Nagyon örülünk a nem várt sikernek. Nagy lehetőség nekünk, hogy azzal foglalkozhatunk, ami érdekel minket. A kukori.ca szíve csücske jelenleg a Szemező alkalmazás, amit az Egymás Szemében mellett szeretnénk népszerűsíteni.” – mondta Pfenninberger Ádám, az Iwiw Fejlesztői Verseny egyik győztese, az Egymás Szemében eredményeire reagálva.

Iwiw alkalmazások
2008. december 4-én nyílt meg a lehetőség a fejlesztők számára, hogy olyan külső szolgáltatásokat, ötleteket, kiegészítéseket fejlesszenek, amelyek kihasználják a legnagyobb hazai kapcsolati hálóban rejlő erőt. Közel négymillió Iwiw felhasználó számára tehetik ismertté szolgáltatásaikat programozók, webes alkalmazásokat működtető vállalkozások. Az OpenSocial szabvány alapján kialakított interfészen keresztül külső alkalmazások illeszthetők a közkedvelt közösségi portál felületébe. A széles körben alkalmazott nemzetközi sztenderd – mint „csatolófelület” – folyamatos korszerűséget és rugalmasságot biztosít. A holnap megjelenő sokszínű, többrétű, szórakoztató alkalmazások számtalan új felhasználási élményt nyújtanak – pl. játékokon, közösségi szolgáltatásokon keresztül –, mindezt úgy, hogy használatuk továbbra is a felhasználók egyéni döntésén alapul.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek