Connect with us

technokrata

Zeneletöltés Vodafone módra: egyszerűen, kedvező áron

Kütyük

Zeneletöltés Vodafone módra: egyszerűen, kedvező áron

Másolásvédelem-mentes zeneletöltés a Vodafone Zenetár kínálatában, dalonként mindössze 48 forintért.

A Vodafone Zenetárából május 18-tól másolásvédelem mentes, szabadon másolható formátumban is letölthetőek a zeneszámok, melyeket CD-re kiírva bármikor újra meg lehet hallgatni. Egy dal ára 450 forint, azonban Vodafone Zenetár előfizetéssel mindössze 48 forintba kerül A Vodafone Zenetár előfizetés ezentúl mobiltelefon mellett számítógépen keresztül is könnyedén megrendelhető Vodafone-os ügyfeleknek.

A Vodafone tavaly szeptemberben elindított Vodafone Zenetár szolgáltatásával az előfizetők több százezer zeneszámból tölthetnek le korlátlanul dalokat mobiltelefonjukra és a www.vodafone.hu/zene oldalról számítógépükre egyaránt. A Vodafone Zenetár szolgáltatással kevesebb, mint egy CD áráért (900 forint/2 hét) szerezhetőek meg kedvenc zenéink mobilra és számítógépre egyaránt – legálisan. Ehhez szolgál kiegészítő opcióként a szabadon másolható zeneszámok megvásárlásának lehetősége.

A Vodafone Zenetár szolgáltatás megrendelhető a Vodafone live!-on, vagy SMS-ben, az RZENETAR szó elküldésével a 1744-re, valamint a www.vodafone.hu/zene weboldalon, ahol további információk is elérhetőek a szolgáltatással kapcsolatban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd