Connect with us

technokrata

Zeneletöltés Vodafone módra: egyszerűen, kedvező áron

Kütyük

Zeneletöltés Vodafone módra: egyszerűen, kedvező áron

Másolásvédelem-mentes zeneletöltés a Vodafone Zenetár kínálatában, dalonként mindössze 48 forintért.

A Vodafone Zenetárából május 18-tól másolásvédelem mentes, szabadon másolható formátumban is letölthetőek a zeneszámok, melyeket CD-re kiírva bármikor újra meg lehet hallgatni. Egy dal ára 450 forint, azonban Vodafone Zenetár előfizetéssel mindössze 48 forintba kerül A Vodafone Zenetár előfizetés ezentúl mobiltelefon mellett számítógépen keresztül is könnyedén megrendelhető Vodafone-os ügyfeleknek.

A Vodafone tavaly szeptemberben elindított Vodafone Zenetár szolgáltatásával az előfizetők több százezer zeneszámból tölthetnek le korlátlanul dalokat mobiltelefonjukra és a www.vodafone.hu/zene oldalról számítógépükre egyaránt. A Vodafone Zenetár szolgáltatással kevesebb, mint egy CD áráért (900 forint/2 hét) szerezhetőek meg kedvenc zenéink mobilra és számítógépre egyaránt – legálisan. Ehhez szolgál kiegészítő opcióként a szabadon másolható zeneszámok megvásárlásának lehetősége.

A Vodafone Zenetár szolgáltatás megrendelhető a Vodafone live!-on, vagy SMS-ben, az RZENETAR szó elküldésével a 1744-re, valamint a www.vodafone.hu/zene weboldalon, ahol további információk is elérhetőek a szolgáltatással kapcsolatban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek