Connect with us

Hirdetés

technokrata

Djuice videoinfo – láss, ne csak hallj!

Kütyük

Djuice videoinfo – láss, ne csak hallj!

Íme a Pannon legújabb szolgáltatása.

Egyre több mobiltelefon alkalmas videohívások bonyolítására, a djuice-szal pedig most tesztelheted telefonod képességeit, és megtudhatod, hogyan változtathatja meg az életed a djuice, vagy éppen segít abban, hogy ne kelljen megváltoznod – olvasható a Pannon legfrissebb közleményében.

Ha a Pannon szélessávú hálózata által lefedett területről, videohívásra alkalmas telefonodról videohívás-üzemmódban felhívod a pannonos hálózatból díjmentesen hívható +36-20-20-20-222 számot, elérheted a cég ügyfélszolgálati munkatársait, ráadásul nem csak hallhatod, hanem láthatod is őket! Hogy ez mitől akkora durranás? Ez az első olyan forródrót, ahol a djuice-hoz nemcsak hang, hanem egy barátságos fiatal arc is társul a vonal másik végén, és persze ügyintézőnk is látni fog Téged, miközben infókat tudsz meg az új djuice szolgáltatásokról.

Ha szívesen próbálsz ki új dolgokat, a djuice videohívás kiváló alkalom lehet a kísérletezésre. Ha pedig szereted az új élményeket, ne ragadj le itt, menj még tovább. Látogass el a djuice citybe (http://djuicecity.djuice.hu/), ahol megoszthatod másokkal élményeidet, javaslataidat, vagy őrült ötleteidet. Felfedeztél egy klassz romkocsmát, láttál egy jó filmet vagy ismersz egy helyet, ahova érdemes beülni a barátokkal? A djuice cityben mindezt elmondhatod.

A djuice videoinfo kizárólag információs célokat szolgál. Ügyintézés a djuice ügyfelei számára továbbra is a 1220-as ügyfélszolgálati telefonszámon lehetséges.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés