Connect with us

technokrata

Djuice videoinfo – láss, ne csak hallj!

Kütyük

Djuice videoinfo – láss, ne csak hallj!

Íme a Pannon legújabb szolgáltatása.

Egyre több mobiltelefon alkalmas videohívások bonyolítására, a djuice-szal pedig most tesztelheted telefonod képességeit, és megtudhatod, hogyan változtathatja meg az életed a djuice, vagy éppen segít abban, hogy ne kelljen megváltoznod – olvasható a Pannon legfrissebb közleményében.

Ha a Pannon szélessávú hálózata által lefedett területről, videohívásra alkalmas telefonodról videohívás-üzemmódban felhívod a pannonos hálózatból díjmentesen hívható +36-20-20-20-222 számot, elérheted a cég ügyfélszolgálati munkatársait, ráadásul nem csak hallhatod, hanem láthatod is őket! Hogy ez mitől akkora durranás? Ez az első olyan forródrót, ahol a djuice-hoz nemcsak hang, hanem egy barátságos fiatal arc is társul a vonal másik végén, és persze ügyintézőnk is látni fog Téged, miközben infókat tudsz meg az új djuice szolgáltatásokról.

Ha szívesen próbálsz ki új dolgokat, a djuice videohívás kiváló alkalom lehet a kísérletezésre. Ha pedig szereted az új élményeket, ne ragadj le itt, menj még tovább. Látogass el a djuice citybe (http://djuicecity.djuice.hu/), ahol megoszthatod másokkal élményeidet, javaslataidat, vagy őrült ötleteidet. Felfedeztél egy klassz romkocsmát, láttál egy jó filmet vagy ismersz egy helyet, ahova érdemes beülni a barátokkal? A djuice cityben mindezt elmondhatod.

A djuice videoinfo kizárólag információs célokat szolgál. Ügyintézés a djuice ügyfelei számára továbbra is a 1220-as ügyfélszolgálati telefonszámon lehetséges.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek