Connect with us

technokrata

Élőben mutatkozik be a jövő mobil megoldása

Kütyük

Élőben mutatkozik be a jövő mobil megoldása

Smartposter és bankkártya telefon a ˝Zsebre vágjuk a világot!˝ szemináriumon.

A mobil kommunikáció felismerés-, összeköttetés-technológiákból kifejlődött, úgynevezett Near Field Communication (NFC) alkalmazása hamarosan Magyarországon is alapjaiban változatja meg hordozható telefonjaink szerepét életünkben. Az azonosításra, fizetésre is alkalmas megoldást az első hazai NFC szakszemináriumon, 2009. május 27-én a budapesti Europa Congress Center-ben a gyakorlatban is bemutatja az AFF Csoport.

A szeminárium részletesen elemzi a technológia felhasználási lehetőségeit, piaci helyzetét, műszaki alapjait, és ezen túlmenően élő demonstrációkkal mutatja be annak tényleges működését. A bemutatókon, amelyek kiterjednek a teljes rendszerekre, klienstől a kiszolgálóig, közvetlenül az AFF szakértői segítségével ismerhetik meg az NFC termékeket a résztvevők. A közönség élőben láthatja az adatcserét az egyes eszközök között NFC-n, illetve interneten keresztül, majd a bemutatott termékek a szünetekben kipróbálhatók is lesznek.

A szeminárium napirendjén olyan témák szerepelnek, mint fizetési tranzakció NFC-n keresztül (a bemutató egy NFC telefonon telepített bankkártya alkalmazás, és a Vivotech cég által gyártott, a világon legelterjedtebb érintés nélküli olvasó terminál segítségével történik); a Smartposter, a digitális marketing forradalmian új megoldása, amely a szabványos NDEF formátummal lehetővé teszi, hogy a világ összes smartposterje egy megoldáson alapuljon. Szó lesz a digitális jegyrendszerről és az NFC alapokon történő beléptetésről is, ismertetve a MobilShow-n már megannyiszor bizonyított beléptető rendszert. A résztvevők megismerkedhetnek a rendszer legfontosabb részével, amelynek segítségével a belépések statisztikája egyszerűen és költséghatékonyan nyomon követhető. Terítékre kerülnek újabb és a legújabb megoldások: olyan alkalmazás, amely képes egyszerre kezelni az NFC tag-eket és a 2D QR kódokat, így például egyszerűen és gyorsan lehetséges raktárkészletek nyilvántartása, kezelése.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek