Connect with us

technokrata

Élőben mutatkozik be a jövő mobil megoldása

Kütyük

Élőben mutatkozik be a jövő mobil megoldása

Smartposter és bankkártya telefon a ˝Zsebre vágjuk a világot!˝ szemináriumon.

A mobil kommunikáció felismerés-, összeköttetés-technológiákból kifejlődött, úgynevezett Near Field Communication (NFC) alkalmazása hamarosan Magyarországon is alapjaiban változatja meg hordozható telefonjaink szerepét életünkben. Az azonosításra, fizetésre is alkalmas megoldást az első hazai NFC szakszemináriumon, 2009. május 27-én a budapesti Europa Congress Center-ben a gyakorlatban is bemutatja az AFF Csoport.

A szeminárium részletesen elemzi a technológia felhasználási lehetőségeit, piaci helyzetét, műszaki alapjait, és ezen túlmenően élő demonstrációkkal mutatja be annak tényleges működését. A bemutatókon, amelyek kiterjednek a teljes rendszerekre, klienstől a kiszolgálóig, közvetlenül az AFF szakértői segítségével ismerhetik meg az NFC termékeket a résztvevők. A közönség élőben láthatja az adatcserét az egyes eszközök között NFC-n, illetve interneten keresztül, majd a bemutatott termékek a szünetekben kipróbálhatók is lesznek.

A szeminárium napirendjén olyan témák szerepelnek, mint fizetési tranzakció NFC-n keresztül (a bemutató egy NFC telefonon telepített bankkártya alkalmazás, és a Vivotech cég által gyártott, a világon legelterjedtebb érintés nélküli olvasó terminál segítségével történik); a Smartposter, a digitális marketing forradalmian új megoldása, amely a szabványos NDEF formátummal lehetővé teszi, hogy a világ összes smartposterje egy megoldáson alapuljon. Szó lesz a digitális jegyrendszerről és az NFC alapokon történő beléptetésről is, ismertetve a MobilShow-n már megannyiszor bizonyított beléptető rendszert. A résztvevők megismerkedhetnek a rendszer legfontosabb részével, amelynek segítségével a belépések statisztikája egyszerűen és költséghatékonyan nyomon követhető. Terítékre kerülnek újabb és a legújabb megoldások: olyan alkalmazás, amely képes egyszerre kezelni az NFC tag-eket és a 2D QR kódokat, így például egyszerűen és gyorsan lehetséges raktárkészletek nyilvántartása, kezelése.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd