Connect with us

technokrata

Ingatlanüzletek gombnyomásra – mobilon

Kütyük

Ingatlanüzletek gombnyomásra – mobilon

A legendás Monopoly legújabb verziója mobiltelefonon.

A szórakozás mellett a szerencse és az üzleti érzék is szerepet kap az egyik legnépszerűbb társasban, a Monopoly-ban. A több évtizedes múltra visszatekintő stratégiai játék ezúttal nem csak az asztal mellé ülve, hanem mobiltelefonon is elérhető.

A Monopoly eredete az 1933-as évekre nyúlik vissza. Kitalálója a játék népszerűsége révén milliárdos lett és ötlete a világ minden pontján szórakoztatta és kikapcsolta az embereket. Legújabb verziója a Monopoly Deal, mely egy kártyajátékban adja vissza a legendás társas izgalmát. A Hasbro legújabb játéka azonban nem csak az asztal mellé ülve élvezhető, hanem mobiltelefonon is. Az Electronic Arts Mobile számos Monopoly verziója után a legújabb Monopoly Deal-t is elérhetővé teszi a mobil-imádóknak.

A mobiltelefonos kártyajátékban három ingatlankollekciót kell megszerezni a győzelemért. Az izgalmas vagyonfelhalmozást azonban behajtók és üzletrombolók veszélyeztetik. Exkluzív házszabályok, extra kártyák és feloldható jutalomkártyák teszik még élvezetesebbé az adásvételben gazdag Monopoly Deal-t.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek