Connect with us

technokrata

Ingatlanüzletek gombnyomásra – mobilon

Kütyük

Ingatlanüzletek gombnyomásra – mobilon

A legendás Monopoly legújabb verziója mobiltelefonon.

A szórakozás mellett a szerencse és az üzleti érzék is szerepet kap az egyik legnépszerűbb társasban, a Monopoly-ban. A több évtizedes múltra visszatekintő stratégiai játék ezúttal nem csak az asztal mellé ülve, hanem mobiltelefonon is elérhető.

A Monopoly eredete az 1933-as évekre nyúlik vissza. Kitalálója a játék népszerűsége révén milliárdos lett és ötlete a világ minden pontján szórakoztatta és kikapcsolta az embereket. Legújabb verziója a Monopoly Deal, mely egy kártyajátékban adja vissza a legendás társas izgalmát. A Hasbro legújabb játéka azonban nem csak az asztal mellé ülve élvezhető, hanem mobiltelefonon is. Az Electronic Arts Mobile számos Monopoly verziója után a legújabb Monopoly Deal-t is elérhetővé teszi a mobil-imádóknak.

A mobiltelefonos kártyajátékban három ingatlankollekciót kell megszerezni a győzelemért. Az izgalmas vagyonfelhalmozást azonban behajtók és üzletrombolók veszélyeztetik. Exkluzív házszabályok, extra kártyák és feloldható jutalomkártyák teszik még élvezetesebbé az adásvételben gazdag Monopoly Deal-t.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd