Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile – fókuszban a kreatívitás

Kütyük

T-Mobile – fókuszban a kreatívitás

Még két hétig lehet nevezni a T-Mobile reklámfilm-készítő versenyére.

Május végéig lehet pályázni a T-Mobile szélessávú mobilinternet-szolgáltatás témakörét feldolgozó reklámfilmes versenyén. Az újszerű, egyedi ötleteken alapuló alkotások készítésére ösztönző pályázat nagy érdeklődést hozott, május közepéig közel másfél száz reklám érkezett. Az 1 millió forint értékű fődíjat rangos zsűri ítéli oda a legkreatívabb reklám készítőjének.

A döntnökök: Herendi Gábor filmrendező-producer, Winkler Nóra televíziós műsorvezető, Szigeti Péter, a Kreatív szaklap főszerkesztője, Langsteiner Marianne, a T-Mobile marketingigazgatója, valamint Liptay Gabriella, a T-Mobile kommunikációs vezetője. ˝Az én reklámom˝ címmel meghirdetett pályázatra 15-60 másodpercnyi reklámfilmeket vár a legnagyobb hazai mobilszolgáltató május 31-ig, a 18. életévüket már betöltött pályázóktól.

A reklámfilmekkel szemben elvárás, hogy a film kreatív, eredeti módon mutassa be a szélessávú mobilinternet-szolgáltatás előnyeit, illetve a felhasználók életére gyakorolt pozitív hatásait. A film tetszés szerinti eszközökkel, akár mobiltelefonnal is elkészíthető. A feltöltött reklámfilmek előszűrési folyamat után felkerülnek a www.youtube.com/user/Enreklamom internetes oldalra, így ott mindenki számára megtekinthetőek. A legnagyobb nézettséget elérő film lesz a 200 ezer forint értékű közönségdíj nyertese. A pályázati kiírás és a további részletek a verseny című hivatalos weboldalán olvashatók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés