Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kütyük

Online patika

Új szolgáltatás a magyar egészségügyi közösségi portálon.

Tavaly óta több mint 6.000 regisztrált magyar választotta a Betegszoba.hu-t egészségügyi hírforrásává, mely jelenleg naponta átlagosan 5.000 felhasználót szolgál ki. A portál ma már információt nyújt valamennyi hazai állami, illetve magánklinikáról, wellness központról, több mint ezer orvossal áll kapcsolatban, adatbázisa pedig egy több mint 170.000 szavas magyar-latin orvosi szótárt is tartalmaz.

Emellett nemibeteg-értesítő valamint orvos válaszol rovat, laboreredmény-kereső áll az olvasók rendelkezésére. Az oldal szolgáltatásait május 15-étől Szuperpatika.hu néven online gyógyszertárral bővíti ki.

„Az elmúlt egy év sok tanulsággal szolgált számunkra. Egyre több klinika és internetes kiadóvállalat kezdi felismerni, hogy az egészségügy, mint internetes tartalom mennyi tartalékot rejt még magában.” – fogalmazott Dr. Papp András, a portál szakmai vezetője, a Budapesti Szent Rókus Kórház Kardiológiai Rehabilitációs Osztályának főorvosa – „Az internetes patikát az olvasói igények hívták életre. Az új szolgáltatással nem titkolt célunk, hogy tovább bővítsük visszatérő olvasóink táborát.”



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés