Connect with us

Megyeri híd a TomTom felhasználóinak is

Kütyük

Megyeri híd a TomTom felhasználóinak is

Új, bővített térképek a magyar felhasználók számára.

A TomTom elérhetővé tette új, javított térképeit, amelyek tartalmazzák Magyarország térképét is. Ez tartalmazza hazánk teljes autópálya-hálózatának frissítését, beleértve a Pentele hidat, amely az M6-os autópályát köti össze az M5-ös autópálya szakasszal Dunaújvárosnál, valamint a budapesti Megyeri hidat is, továbbá több ezer utcanév és házszám frissítését országszerte. A magyar térkép része a több európai és regionális ország térképét is tartalmazó térképcsomagnak.

Az új térképek az összes TomTom hordozható navigációs készülékre letölthetők. A legújabb Kelet-Európa térkép 59,95 eurós áron, a teljes Nyugat- és Közép-Európa térkép 89,95 eurós áron kapható a TomTom online térképáruházában.

„Tekintettel arra, hogy az úthálózat átlagosan 15 százalékos változáson megy keresztül minden évben, amely a gyorsabban fejlődő térségekben még akár nagyobb értéket is elérhet, szoros együttműködésben dolgozunk a hazai Tele Atlas egységgel, hogy tovább javítsuk térképeink minőségét.” – mondta el Nánási Gergely a TomTom magyarországi senior account menedzsere.

Azok a felhasználók, akik előfizetnek a TomTom Map Update Service térképfrissítő szolgáltatására, automatikus figyelmeztetést kapnak e-mailben, amint egy új térképfrissítés elérhetővé válik a rendszerben. Az előfizetéssel rendelkező felhasználók számára az új térkép azonnal letölthetővé válik a TomTom HOME-on keresztül, miután csatlakoztatták készüléküket a számítógéphez.

Az újonnan vásárolt TomTom GO 930 (Traffic), valamint GO 730 (Traffic) és GO 630 (Traffic) készülékekhez, a TomTom két éves ingyenes Map Update Service előfizetést is nyújt. Továbbá, minden újonnan vásárolt TomTom navigációs készülékhez, készüléktípustól függetlenül automatikusan jár a TomTom „legújabb térkép garanciája”, amelynek használatával a felhasználók, a vásárlást követő 30 napon belül ingyenesen is hozzáférhetnek a legújabb térképekhez.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő