Connect with us

Megyeri híd a TomTom felhasználóinak is

Kütyük

Megyeri híd a TomTom felhasználóinak is

Új, bővített térképek a magyar felhasználók számára.

A TomTom elérhetővé tette új, javított térképeit, amelyek tartalmazzák Magyarország térképét is. Ez tartalmazza hazánk teljes autópálya-hálózatának frissítését, beleértve a Pentele hidat, amely az M6-os autópályát köti össze az M5-ös autópálya szakasszal Dunaújvárosnál, valamint a budapesti Megyeri hidat is, továbbá több ezer utcanév és házszám frissítését országszerte. A magyar térkép része a több európai és regionális ország térképét is tartalmazó térképcsomagnak.

Az új térképek az összes TomTom hordozható navigációs készülékre letölthetők. A legújabb Kelet-Európa térkép 59,95 eurós áron, a teljes Nyugat- és Közép-Európa térkép 89,95 eurós áron kapható a TomTom online térképáruházában.

„Tekintettel arra, hogy az úthálózat átlagosan 15 százalékos változáson megy keresztül minden évben, amely a gyorsabban fejlődő térségekben még akár nagyobb értéket is elérhet, szoros együttműködésben dolgozunk a hazai Tele Atlas egységgel, hogy tovább javítsuk térképeink minőségét.” – mondta el Nánási Gergely a TomTom magyarországi senior account menedzsere.

Azok a felhasználók, akik előfizetnek a TomTom Map Update Service térképfrissítő szolgáltatására, automatikus figyelmeztetést kapnak e-mailben, amint egy új térképfrissítés elérhetővé válik a rendszerben. Az előfizetéssel rendelkező felhasználók számára az új térkép azonnal letölthetővé válik a TomTom HOME-on keresztül, miután csatlakoztatták készüléküket a számítógéphez.

Az újonnan vásárolt TomTom GO 930 (Traffic), valamint GO 730 (Traffic) és GO 630 (Traffic) készülékekhez, a TomTom két éves ingyenes Map Update Service előfizetést is nyújt. Továbbá, minden újonnan vásárolt TomTom navigációs készülékhez, készüléktípustól függetlenül automatikusan jár a TomTom „legújabb térkép garanciája”, amelynek használatával a felhasználók, a vásárlást követő 30 napon belül ingyenesen is hozzáférhetnek a legújabb térképekhez.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő
09

Autók

De miééért kellett ezt tenni az orrával?

2017. február 22. szerda
jpg

Fotó-videó

Donald J. Trump beiktatása 180°-os gigapixel portrén

2017. január 23. hétfő